Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Kurcze myslałam że dzisiaj Ignasia bedzie można zaszczepić ale został drugi raz odrobaczony, szczepienie dopiero po świętach.
Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Kurcze myslałam że dzisiaj Ignasia bedzie można zaszczepić ale został drugi raz odrobaczony, szczepienie dopiero po świętach.
a nie może być zaszczepiony za tydzień?
Co słychać w ogole? Sonia, Mela?![]()
![]()
Marzenia11 pisze:joanna3113 - ale to jest rutynowe działanie szczepienie po tygodniu od odrobaczenia. Nie ma w tym nic związanego ze smierciami kotów. Rozumiem ze Ty możesz się bać, ale wetka powinna byc profesjonalistką i działac w oparciu o wiedzę a nie własne emocje i lęki.
joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:joanna3113 - ale to jest rutynowe działanie szczepienie po tygodniu od odrobaczenia. Nie ma w tym nic związanego ze smierciami kotów. Rozumiem ze Ty możesz się bać, ale wetka powinna byc profesjonalistką i działac w oparciu o wiedzę a nie własne emocje i lęki.
Jeżeli nawet pani wet by chciała zaszczepić Ignasia tydzień po odrobaczeniu to ja bym się nie zgodziła, dla mnie normą jest dwa tygodnie i na pewno nic tego nie zmieni.
wat pisze:I jak podróż i domek?
Marzenia11 pisze:no i superza adaptację Sonii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
będzie miała swoje imię czy jakieś nowe?
joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:joanna3113 - ale to jest rutynowe działanie szczepienie po tygodniu od odrobaczenia. Nie ma w tym nic związanego ze smierciami kotów. Rozumiem ze Ty możesz się bać, ale wetka powinna byc profesjonalistką i działac w oparciu o wiedzę a nie własne emocje i lęki.
Jeżeli nawet pani wet by chciała zaszczepić Ignasia tydzień po odrobaczeniu to ja bym się nie zgodziła, dla mnie normą jest dwa tygodnie i na pewno nic tego nie zmieni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości