Nie mam nowych zdjęć Beatko-jak wracam, to najpierw musze się zając kuwetami, bałaganem, ugotować mięsko maleńtaskom, pokroić na drobniutko , sobie coś do jedzenia przygotować, zreszta małe sa tak ruchliwe, że naprawde cięzko je upolować aparatem
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Toffik jak leży pod blatem wysuwanym biurka w legowisku tez sie fajowo wyciąga ale nie da rady tam foty zrobic. moze jak naladuje akumulatorki od cyfrowki bo tam lepsza lampa - koórką sa ciemne
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej
Widać, że maluchom jest u Ciebie cuuudownie - te brzuchole na wierzchu... Są śliczne (dla mnie tym bardziej, że to burasiątaka ). Cały czas podczytuję i trzymam kciuki za kociaki.
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Szału dostane zaraz! Co się dzisiaj z forum dzieje,ciagle mi sie otwiera biała karta!!!! Dziewuszki-własnie rozmawiałam z domkiem burasiątek-jutro po południu jadą do Warszawy!-błagam o kciuki,by zostały wszystkie trzy w tym domku!!!!!!-niech i w Nel sie zakochają i nie rozdzielają rodzeństwa!!!!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"