Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 08, 2011 18:53 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Marcelibu pisze:Dorcia, szukaj dostawcy węgla. Daj mi znać, kiedy już będziesz miała dostawę.

Marcelibu :oops: :oops: :oops: :oops:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ja wiem że to dla moich futerek :oops: przy nich i ja się ogrzeje :1luvu:

nie mam siły ,cały dzień w drodze ,10 psów zabrałam ,2 jeszcze u mnie .

zabrane prawie wszystkie ,najgorzej z pudelkiem ,strasznie biedny i nieufny. :cry:

mam gorączkę ,ledwo mówię .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 08, 2011 18:56 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

To teraz zadbaj o siebie trochę, jakieś witaminy, coś na gorączkę i do łóżka :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob paź 08, 2011 19:20 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Dorotko pudelek dojdzie do siebie, powoli.

Tak kochana, szukaj dostawcy, bo zimno już. Podobno jest już pierwsza ofiara zimy :?
A ty nie możesz kurować się w zimnych warunkach.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Nie paź 09, 2011 9:24 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

dorobella ,dziękuję :oops: :1luvu:

wczoraj wieczorem przepalałam w piecu,drewnem ,na dworzu było bardzo zimno ,ja jak galareta ,futerka też odetchnęły jak się cieplej zrobiło.
Noc koszmarna ,biorę Grpex ,ale jutro kupię antybiotyk ,bez tego nie da rady .
Psy ,dodatkowe psy nie mogły spać ,szukały kontaktu ze mną ciągle mnie lizały ,tuliły się...yorczka chrząka .

Ten wczorajszy dzień w trasie dał mi nie źle po pić i popalić .
ale najważniejsze że znów mamy tyle szczęśliwych czworonogów ,bez klatek,kojcy ,teraz tylko dać im miłość i przyjaciel na wieczność.

Zaraz z maluchami do weta,aż delirka mnie łapie jak o wyjściu po myślę.

bardzo wam wszystkim dziękuję za ciepło ,bardzo :1luvu:
wstyd mi równie mocno ,że znów nie dałam rady ... :oops: :oops: :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 09, 2011 9:51 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Dorciu tak krawiec kraje jak mu materi staje.

Dałam dzisiaj małej dwa drobiowe surowe serduszka jak krupnik gotowałam. Była zachwycona .... ganiała z nimi po całyyym domu :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie paź 09, 2011 10:15 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

wiem Limku :oops: :cry:

serduszka ...hmm mała wie co dobre :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 09, 2011 10:16 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

jedna z suń trafiła do kochanego Sernika za co dziękuję jej z całego serca. :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 09, 2011 11:44 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

A pieskowe foty bedą?
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie paź 09, 2011 12:06 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Dorciu, chcesz bazarek na tymczasiki?? Naprodukowałam dekupażowych obrazków i pomyślałam sobie, że mogę malować na zamówienie. :)

EDIT: Wystawiłam i zapraszam: viewtopic.php?f=20&t=134126
Aniada

Post » Nie paź 09, 2011 13:46 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

bardzo dziękuję :1luvu:
piękne są 8)
mam troszkę długu w lecznicy :oops: ,nie dużo bo około 300zł ,nie pali się bo płace na bieżąco lub staram się płacić ,ale jak bym mogła chociaż odrobinkę spłacić było by super :oops:
tel do lecznicy 22 862 71 26 wet prowadzący Basia Wrona.

Maluchy do środy na antybiotyku ,ale podaje w domu uffff ,w środę kontrol .
Luśka chciała ciotkę Baśkę zjeść :strach: :strach:
Kociaki lśniące ,tłuste ...Luśkę aż miło dotknąć :wink: jednym słowem dziewczyny zadbane .

Do sterylizacji mam małą sunię,sunieczka waży 1.70 ,same kosteczki ,trzeba ja odkarmić ,odchuchać i sterylizować,co by nikomu nie przyszło do głowy jej rozmnożyć bo taka mała :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 09, 2011 16:08 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

dziś zrobiłam dobre danie 8) szpinak z pomidorkami ,czosnkiem serem żółtym i kluchami kokardami ..pycha .
ciekawa jestem czy Gadzinie podejdzie :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 09, 2011 16:46 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Dorotko, podaj mi na priv dane do przelewu, żebym mogła wysłać je klientkom naszego bazarku. Pierwsze obrazeczki poszły. :1luvu:
Aniada

Post » Nie paź 09, 2011 18:10 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Dorciu znowu uratowałaś Zwierzaczki jesteś cudowna :1luvu:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon paź 10, 2011 8:44 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

dziewczyny mam do sprzedanie tunel taki beżowy długi lekko sfatygowany tzn te obręcze są z tektury w środku lekko pogięte , kupiłam uzywany dla moich kotów ale moje footra wielkie są i kompletnie nie są nim zainteresowane. Może komuś? - pieniądze na potrzeby Dorci oczywiście - start powiedzmy 20zł? Nie mam czasu na zrobienie bazarku , chyba zę ktoś zrobi albo do swojego dorzuci- pozdrawiam wszystkie kociarki :1luvu:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Pon paź 10, 2011 8:51 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Aniada ,jeszcze raz bardzo dziękuję :D

wszystkim zdrowego i miłego tygodnia :ok:

ja padłam ,jednak stres mnie załatwił ,wzięłam dziś wolny ranek ,miałam do odbioru u swojej koleżanki ,wieczorem muszę iść :cry:
Gorączka nie duża ,ale ja nigdy nie gorączkuje ,nigdy lub sporadycznie.
Nos zapchany ,zatoki ,gardło...i głowa pęka.

Najbardziej martwię się pudelkiem ,bo z wyglądu cudo ale z zachowania dziki dzik :cry: czy sobie z nim poradzą?

O moje dziewczynki nikt nie pyta ,a przecież śliczne są :roll:

na działkach 6 maluchów ,pilnie dom stały lub tymczasowy ludzie już nie będą tam jeździć ,kto je będzie karmił ? co się z nimi stanie ?kotkę wysterylizują ,proszą o pomoc w zabraniu kociąt . :idea:
6 nie wezmę ,nie dam rady ,2 wcisnę sherinie ,2 sobie ,a dwa mam zostawić :cry: :cry: :cry: kto pomoże :?: :?: :?:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]