= PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 14:51 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Marcysia dzisiaj była na sterylizacji powolutku dochodzi do siebie
wczoraj ostatni z maluszków z meliny znalazł dom ale żeby mi nie było za pusto w domu to kobieta przyniosła mi pare dni temu młoda koteczke która "własciciele" wystawili pod blok :evil:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon maja 30, 2011 14:52 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

dziewczyny ile bezdomnych kotow zostalo?
gerardbutler

Post » Pon maja 30, 2011 14:55 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

mała metamorfoza Marcysi :lol:

Obrazek
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon maja 30, 2011 14:56 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

gerardbutler pisze:dziewczyny ile bezdomnych kotow zostalo?

dokładnie nie wiemy bo to dzikuski i trzmychają na nasz widok wydaje nam się ze sa jeszcze 4 :cry:
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon maja 30, 2011 14:57 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

monika74 pisze:mała metamorfoza Marcysi :lol:

Obrazek

JAKIE CUDO :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
gerardbutler

Post » Pon maja 30, 2011 14:59 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Dziewczyny bardzo dobrze zrobiłyscie ze wziełyscie te koty!one by tam umarły! moze z czasem tamte dziczki sie oswoja i dadza sie wyadoptowac? boze kciuki mocne!
Dziewczyny wielki szacun dla was!!!uratowałyscie je!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
gerardbutler

Post » Pon maja 30, 2011 15:27 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

gerardbutler pisze:Dziewczyny bardzo dobrze zrobiłyscie ze wziełyscie te koty!one by tam umarły! moze z czasem tamte dziczki sie oswoja i dadza sie wyadoptowac? boze kciuki mocne!
Dziewczyny wielki szacun dla was!!!uratowałyscie je!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A'propos Twojego podpisu - może pomyśl o hoteliku dla zwierząt na wakacje :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 30, 2011 15:31 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Gibutkowa pisze:
gerardbutler pisze:Dziewczyny bardzo dobrze zrobiłyscie ze wziełyscie te koty!one by tam umarły! moze z czasem tamte dziczki sie oswoja i dadza sie wyadoptowac? boze kciuki mocne!

nie ma szans mam 4 psy i 6 kotów i sąsiadów nienawidzących zwierzeta - co z tego że mam duzy ogród i spokojnie kilka psow moglabym wziąśc na hotel jak mogą zostac otrute lub pobite przez tych sku.....sąsiadw?
koty mam niewychodzące wiec nie problem , za to psy tylko na spacery nie na ogród wychodza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: szkoda słow naparawdę!!
gerardbutler

Post » Pon maja 30, 2011 21:19 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Kochani, coraz bliżej 6 czerwca. Czy moglibyśmy dograć sprawę przewozu burej koteczki do Iwci ?
Przy okazji dodam, że Burania jest przymilna i bezproblemowa. Dzsiaj się dopominała pieszczot :D Jest niestety już znudzona samotnością ale przynajmniej wypoczęła za wszystkie czasy :wink:

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Pon maja 30, 2011 21:38 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

gerardbutler pisze:
Gibutkowa pisze:

nie ma szans mam 4 psy i 6 kotów i sąsiadów nienawidzących zwierzeta - co z tego że mam duzy ogród i spokojnie kilka psow moglabym wziąśc na hotel jak mogą zostac otrute lub pobite przez tych sku.....sąsiadw?
koty mam niewychodzące wiec nie problem , za to psy tylko na spacery nie na ogród wychodza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: szkoda słow naparawdę!!

Dzisiaj bylam tu gdzie mieszkam w sklepie z karma dla zwierzat i na tablicy ogloszen ktos oglszal sie z opieka mobilna na okres wakacji. To chyba cos nowego - i bardzo mi sie ten pomysl podoba. Ja wiem jak bardzo moja Cindy byla steskniona i jak bardzo sie cieszyla kiedy jednego roku zmuszona bylam oddac ja do kociego pensjonatu na czas urlopu :roll: Dla kota to ogromny stress - nie wie co sie dzieje, obce srodowisko, obce zapachy itd itp. A w tym wypadku opiekunka dojerzdza do mieszkania i obiecywala nawet, ze w usludze przewidziany jest tez czas na mizianki i zabawe :wink: (tylko kto to sprawdzi :lol: ) Bardzo fajny pomysl :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto maja 31, 2011 8:13 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Ja tak stosuję,tylko u mnie niania również zostawała na noc , ale nie ma swoich zwierząt, a ja miałam psa, z którym trzeba było co chwile wychodzić i podawać leki. One ją lubiły :D . Płaciłam niewiele. Ale to znajoma osoba. Na portalu "Niania" jest opcja z ogłoszeniami do opieki nad zwierzętami.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto maja 31, 2011 8:24 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Wczoraj był kurczaczek w kawałeczkach - Mei Li jak kawałeczek był większy niż pół paliczka najmniejszego palca to mordowała i tarmosiła przez pół kuchni :roll: mniejsze zjadała od razu, więc kto miał najdrobniej posiekane jedzonko, no kto? :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 31, 2011 8:45 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Bezpiecznej podróży Cypisku :ok:
Daj znać jak dojedziesz.

A z tym dojeżdżaniem to też fajne, niektóre koty np. FIVki, FeLVki czy stresujące się nerkowce i inne chorowitki nie można oddać do hoteliku.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 31, 2011 14:22 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

powiem po cichutku że byc może szykuje się domek stały dla Marcysi pod koniec tyg będzie wizyta zapoznawcza trzymajcie kciuki zeby domek się zakochał
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Wto maja 31, 2011 15:19 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

no to ja tak po cichutku potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

[poprzednia][następna]