wczoraj ostatni z maluszków z meliny znalazł dom ale żeby mi nie było za pusto w domu to kobieta przyniosła mi pare dni temu młoda koteczke która "własciciele" wystawili pod blok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gerardbutler pisze:dziewczyny ile bezdomnych kotow zostalo?
gerardbutler pisze:Dziewczyny bardzo dobrze zrobiłyscie ze wziełyscie te koty!one by tam umarły! moze z czasem tamte dziczki sie oswoja i dadza sie wyadoptowac? boze kciuki mocne!
Dziewczyny wielki szacun dla was!!!uratowałyscie je!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:gerardbutler pisze:Dziewczyny bardzo dobrze zrobiłyscie ze wziełyscie te koty!one by tam umarły! moze z czasem tamte dziczki sie oswoja i dadza sie wyadoptowac? boze kciuki mocne!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A'propos Twojego podpisu - może pomyśl o hoteliku dla zwierząt na wakacje
gerardbutler pisze:Gibutkowa pisze:gerardbutler pisze:Dziewczyny bardzo dobrze zrobiłyscie ze wziełyscie te koty!one by tam umarły! moze z czasem tamte dziczki sie oswoja i dadza sie wyadoptowac? boze kciuki mocne!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A'propos Twojego podpisu - może pomyśl o hoteliku dla zwierząt na wakacje
nie ma szans mam 4 psy i 6 kotów i sąsiadów nienawidzących zwierzeta - co z tego że mam duzy ogród i spokojnie kilka psow moglabym wziąśc na hotel jak mogą zostac otrute lub pobite przez tych sku.....sąsiadw?
koty mam niewychodzące wiec nie problem , za to psy tylko na spacery nie na ogród wychodza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()