krynia08 pisze:bo u Pucia czuć wielgachne miasto![]()
![]()
nie słoma z buciczków
![]()
![]()
![]()
właśnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Mary czytam właśnie Eviva l'arte. Czy to Ty byłaś korektorem tekstu? Jeśli tak, to szapobaAle dlaczego napisali MERY LUX????? Przecież Ty jesteś MARY
kotx2 pisze:pisałam na wnerwionychwczoraj TŻ uparł się ,zeby mi kupic złoty pierscionek w prezencie
,byliśmy razem u jubilera ,wybrałam z opalem,kupił ,przyjechaliśmy do domu i dziś rano stwierdziłam ,ze niby mi się podoba ,niby nie ,rany co za baba doorna ze mnie
juz mnie boli głowa ...ale mam zmartwienia co
![]()
pucio79 pisze:kotx2 pisze:pisałam na wnerwionychwczoraj TŻ uparł się ,zeby mi kupic złoty pierscionek w prezencie
,byliśmy razem u jubilera ,wybrałam z opalem,kupił ,przyjechaliśmy do domu i dziś rano stwierdziłam ,ze niby mi się podoba ,niby nie ,rany co za baba doorna ze mnie
![]()
jak kupił to trzeba nosić i nie narzekać
kotx2 pisze:krynia08 pisze:bo u Pucia czuć wielgachne miasto![]()
![]()
nie słoma z buciczków
![]()
![]()
![]()
jestes z miasta to widac tralala![]()
AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:kotx2 pisze:pisałam na wnerwionychwczoraj TŻ uparł się ,zeby mi kupic złoty pierscionek w prezencie
![]()
jak kupił to trzeba nosić i nie narzekać
Można oddać w dobre ręce![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 71 gości