Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:gosiakot pisze:jadziaII pisze:Jednak z tego co pisze Alienor to Gracji lepiej odpowiada suche z/d z Royala wiem ze to drogie jedzenie ale kocina cos jesc musi.
Szkoda ze to z Hilsa jej nie pasuje bo jest cala 2 kg torba ale co zrobic![]()
Ok 10 maja pojedziemy z nia do kontroli czyli po 2-ch tyg. :/
Jadziu dziś kupiłam dla Gracji 5 saszetek mokrego jedzonka oraz 5 mokrych pasztecików RC dla wrażliwców .Zobaczymy co Gracja na to
Jesli to jedzonko jest dla alergikow to ok., a czy bedzie jej smakowac to sie okaze, jeszcze jedna puszeczka z/d jest w szafce takze 1/2 dziennie dawac.
Gosiu a czy moze bylo hypoelegenig Royala?
Tak dzis zostala wyadoptowana Sake tym ludziom co byli umowieni, mam prosbe Gosiu czy ktos moglby miec oko na nich i kontakt czy wszystko ok.
Pan nie internetowy wiec nie bedzie pisal za to obiecal ze bedzie tel.informowal no zobaczymy.
herzpl pisze:
sliczne biedactwo
Filomen pisze:zadzwoniła do mnie pani, ze natychmiast chce oddać dwa koty, w tym jeden Anglik. Mowie, że chyba Brytyjczyk, a ona, ze nie, że Anglikokazało się, ze to kot europejski przywieziony z Anglii, dachowiec jak większość naszych. Nie przyjmuje argumentów, musi oddać. Kazałam koty zaszczepić i po 10 dniach najwczesniej mozemy przyjąć wraz ze zobowiązaniem pokrywania kosztow utrzymania,
Filomen pisze:zgodziła się zaszczepić i pokryć koszty
raczej z tonu wnioskuje, że to przeżywa, choc naprawdę nie wiem jak miziasty koteczek, który śpi przytulowny do głowy swojej pani zniesie najlepsze nawet warunki w Chatce,
załamują mnie Ci ludzie, nie widzą, że kot czy pies oprócz jedzenia i miejsca do spania potrzebuje miłości i sam tą milość i ufnośc bezgranicznie daje![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 100 gości