Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Co do Tepsy to nie mam daty jej urodzenia, zatem na razie czekam na info.
miszelina pisze:Znaczy lamblie i kokcydiaTo tak, jak Majeranek.
Kinga Warmijska pisze:Annazoo pisze:Co do Tepsy to nie mam daty jej urodzenia, zatem na razie czekam na info.
Annozoo, super ogłoszeniaco do Tepsy ... ma już 10 miesięcy (urodziła się chyba w maju 2010), ale teraz nazywa się Piratka i Chuligan zadecydował, że ma zostać z nami, bo okrutnie ją miłuje ...
proszę więc o nieogłaszanie, Tweety, z kim mogę podpisać umowę adopcyjną?
Kinga Warmijska pisze:Annazoo pisze:Co do Tepsy to nie mam daty jej urodzenia, zatem na razie czekam na info.
Annazoo pisze:
Co to znaczy z pauzami? Napisz mi przykład, żebym wiedziała o co chodzi![]()
marivel pisze:Tweety pisze:Nie ma już Cypiska, malutkiego, burego myszaka![]()
![]()
dzięki Wam zaznał trochę dobrego życia,
dziekuję w imieniu mamy za wszystko
Tweety pisze:Annazoo pisze:
Co to znaczy z pauzami? Napisz mi przykład, żebym wiedziała o co chodzi![]()
a tak![]()
- ...
- ....
- ....
postaram się zaraz znaleźć albo papier firmowy albo wzór kubka
kasumi pisze:Sezam na 90% też ma majerankowe badziewie (ale wyników jeszcze nie mam). I to podwójnie majerankowe, bo ma jeszcze pieczarkiBalbina pewnie już też złapała.
Również gratuluję dokocenia Kindze, a Piratce super domkuJakie cudne, zżyte kociszcza
Tweety pisze:kasumi pisze:Sezam na 90% też ma majerankowe badziewie (ale wyników jeszcze nie mam). I to podwójnie majerankowe, bo ma jeszcze pieczarkiBalbina pewnie już też złapała.
Również gratuluję dokocenia Kindze, a Piratce super domkuJakie cudne, zżyte kociszcza
a wszyscy mieli zwalczane badziewie![]()
Rumcajs na szczęście nie ma problemów
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 225 gości