Gibutkowa pisze:Oni są pod opieką Niechciane i Zapomniane z Łodzi - z tej fundacji są Asia i Daniel, którzy mieli na tymczasie Simbę i Pepper. Mru już wie wszystko.
Dzięki Gibutkowa za info
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Oni są pod opieką Niechciane i Zapomniane z Łodzi - z tej fundacji są Asia i Daniel, którzy mieli na tymczasie Simbę i Pepper. Mru już wie wszystko.
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Oni są pod opieką Niechciane i Zapomniane z Łodzi - z tej fundacji są Asia i Daniel, którzy mieli na tymczasie Simbę i Pepper. Mru już wie wszystko.
Dzięki Gibutkowa za info
AniaWrocław pisze:A ja chciałam prosić w imieniu Fundacji For Animals o przekazanie 1 % podatku, jeśli możecie i chcecie oczywiście. Pomogłoby to nam pomagać również biedom skarbonkowym![]()
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Oni są pod opieką Niechciane i Zapomniane z Łodzi - z tej fundacji są Asia i Daniel, którzy mieli na tymczasie Simbę i Pepper. Mru już wie wszystko.
Dzięki Gibutkowa za info
ło ki to czekamy na decyzje DYRKI
AniaWrocław pisze:A ja chciałam prosić w imieniu Fundacji For Animals o przekazanie 1 % podatku, jeśli możecie i chcecie oczywiście. Pomogłoby to nam pomagać również biedom skarbonkowym![]()
Thorkatt pisze:O sałatki jeszcze nie prosiłam![]()
Jak jeszcze jakieś ciasto zapomniałam, to też poproszę
kotx2 pisze:8O serniczek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uwielbiam serniczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 146 gości