Willow_ pisze:Faktycznie, złe wieści

Oby nie powtórzył się przypadek Samsonika od Ani.
Może warto byłoby podać mu jakąś wysokokaloryczną karmę z RC.
Samson dostaje ostatnio RC Recovery
http://www.swiatkarm.pl/p,royal_canin_r ... ,7095.html i przytył, co u tego kota jest wielkim osiągnięciem

Willow_ na pewno dla Saszki ważne jest jak wartosciowy pokarm dostaje.Biorąc pod uwagę jego zachowanie przy ludzkim jedzeniu i jego ewentualne przyzwyczajenia do rodzaju karmy,oraz to ze aktualnie na sucha w ogóle patrzeć nie chce,mysle ze jeśli juz sucha to nie Royal(po doswiadczeniach z Forestem i Bayerem nie uważam tej marki za dobra).Inne dobrej jakosci,kilka rodzajów w małych opakowaniach np.400g,nie wiem czy Sasza w ogóle zechce sucha jadać.
Mam jeszcze troche Trovet spróbuje mu podać czy choć sie zainteresuje.
Nie wiem czy mam racje czy nie,ale chetnie zrobiłabym dla Saszy Barf "dla leniwych",on kocha surowe miecho.Potrzebne do sporzadzenia tego Barfa jest :drób,wołowina i Felini Complete(dzisiaj sprawdzałam najmniejsze opakowanie nie całe 50zł).
Nie mam takiej kasy.W poniedziałek rozmaz z krwi Saszy bedzie wysłany gdzieś do badania(nie wypytywałam o szczegóły,nie wiem gdzie),nie wiem ile bedzie to kosztowało.Do tej pory z pieniedzy wysłanych na styczniowa karme(Willow_,agiag)zostało ok.100zł
Nie zrobiłam jeszcze zamówienia,bo na poniedziałek muszę mieć cos na to badanie krwi.
Pisze jak jest.Wszystkim nam na poczatku roku cieżko,a mnie juz wstyd tak ciagle jeczeć o pomoc.