*anika* pisze:edit: na tym zdjęciu także jest Flora?http://img253.imageshack.us/i/h30a.jpg/
tak, to też ona. Alareipan, a ktoś pytał ponoć o Florę - czy ten potencjalny domek odpadł, czy jeszcze coś się dzieje w tym względzie..?
Moderator: Estraven
*anika* pisze:edit: na tym zdjęciu także jest Flora?http://img253.imageshack.us/i/h30a.jpg/
jhet pisze:tak, to też ona. Alareipan, a ktoś pytał ponoć o Florę - czy ten potencjalny domek odpadł, czy jeszcze coś się dzieje w tym względzie..?
alareipan pisze:jhet pisze:tak, to też ona. Alareipan, a ktoś pytał ponoć o Florę - czy ten potencjalny domek odpadł, czy jeszcze coś się dzieje w tym względzie..?
A kogo pytał? Bo mi nic o tym nie wiadomo.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
ekka pisze:Witam - do ANULI
wkleiła Pani zdjęcie kotki srebrnej ze znakeim zapytanie - na Paluchu od około 22/11 czyli nie wiadomo nic o niej, a to chyba moja kotka która nam zaginęła w listopadzie 2010. Taka srebrno czarna w pręgi grube.
Bardzo prosze o jakiś kontakt ekka8@wp.pl
-Anula- pisze:
ID: 0777/10
Maść: szylkret
Waga: 4,000
Data przyjęcia: 22-11-2010
------------
brak foto
ID: 0778/10
Waga: 0.5kg
Data przyjęcia: 22-11-2010
------------
![]()
------------
ID: 0780/10
Maść: czarno-biała
Waga: 9,000
Data przyjęcia: 24-11-2010

ekka pisze:moja kotka jest marmurkowa, i ma bardzo charakterystyczny ogonek cały ciemny a jedynie końcowka biała - jakby zamoczyła w farbie:)
ZAGINĘŁA POD WARSZAWĄ W KOBYŁCE, DN. 19/11 MŁODA (NIE MA JESZCZE ROKU) KOTKA O PIĘKNYM UMASZCZENIU SREBRNO-CZARNYM, BIAŁE SKARPETKI, KRAWAT I BIAŁA KOŃCÓWKA OGONKA. JEST PIĘKNA, PROSIMY KAŻDEGO KTO WIE GDZIE JEST LUB BYŁA??? BAAARDZO NA NIĄ CZEKAMY, SZUKAMY JEJ CODZIEŃ - TO NASZ UKOCHANY FUTRZAK!!!! MUSI WRÓCIĆ..MOGŁA ZOSTAĆ ZABRANA Z ULICY

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości