Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agatka84 pisze:Fundacja KOT pisze:golla pisze:Jedna Fundacja w Toruniu wystarczy
Według mnie też jedna wystarczy. Brakuje tylko rąk do pracy. Gdyby połączyć wszystkie siły to może byłoby łatwiej.katimal pisze:Ale tu wesoło! A tak swoją drogą drugiej Fundacji otwierać nie trzeba, bo w jednej jej roboty w cholerę!! Ale jak tyle chętnych do pomocy, to może już powoli zaczniemy ustalać harmonogram przedwiosennych łapanek? No wiecie, im więcej osób chętnych, tym lepiej. Im więcej osób będzie w stanie się zebrać i pojechać na łapankę, tym więcej kotów uda się ciachnąć zanim pojawią się maluchy! Można by zorganizować takie dwójki pracujące do każdej akcji,ł zrobić jakiś plan itd. W ten sposób by się odciążyło nasze przodowniczki pracy, zanim naprawdę trafiłą do psychiatryka
Całkiem sensowny pomysł. Byłabym chętna od razu gdybym miała więcej siły psychicznej. Ale myślę, że mogę służyć transportem, tzn. mogę siedzieć w aucie i złapanego kota zawieźć do lecznicy na zabieg.
justyna p pisze:Becia, nie strasz Agaty![]()
Razem damy radę![]()
![]()
golla pisze:Naśmiałam się z Waszych postów.![]()
Słuchajcie pisała do mnie Agnieszka z Fundacji AFN i prosiła o mój głos w ankiecie Krakvet.
Oddalam na nich swoj glos, bo uwazam, ze dziewczyny robia kawal dobrej roboty.
Wejdźcie sobie na wątek o chudym kotku z powykrzywianymi łapkami.
Jak i Was ten watek ujmie za serce to zaglosujcie na nich. Koniec glosowania jutro o 20.00.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maniek19, puszatek i 1286 gości