Moderator: Estraven
Agn pisze:casica pisze:Beliowen pisze:Ale casica, świerzb, który Ty miałaś, powoduje inny gatunek świerzbowca
ten, co się czai w kocich uszach, to inna bajka.
Wiem, wiem. Ale jak tłustym tłuc, to tłustym
Musiałabyś się cała zanurzyć w tym tłustym, a ktoś musiałby Ci z łebka te uciekające pajęczaki iskać.![]()
[Jesooo - umarłam, jak sobie zwizualizowałam.]

Agn pisze:Zofia&Sasza pisze:Beliowen pisze:Ale casica, świerzb, który Ty miałaś, powoduje inny gatunek świerzbowca
Bajka, nie bajka - tchawki ma? Ma! Oliwka MUSI podziałać![]()
Przetchlinki ma.
Zofia&Sasza pisze:A na przetchlinki OLIWKA nie działa?![]()
Agn pisze:casica pisze:Beliowen pisze:Ale casica, świerzb, który Ty miałaś, powoduje inny gatunek świerzbowca
Wiem, wiem. Ale jak tłustym tłuc, to tłustym
Musiałabyś się cała zanurzyć w tym tłustym, a ktoś musiałby Ci z łebka te uciekające pajęczaki iskać.![]()
Zofia&Sasza pisze:Ale oliwka to na świerzbowce. Na pchły - kąpiel po szyję i iskanie łebka

Poker71 pisze:Zofia&Sasza pisze:Ale oliwka to na świerzbowce. Na pchły - kąpiel po szyję i iskanie łebka
.... z tą paprotką?
CoToMa pisze:na przetchlinki to może smalec?
casica pisze:No co?![]()
Wanna z roztopionym smalcem i zaproszony "iskacz"
Całkiem nie przyzwoita imprezka, w całkiem ciekawych klimatach
Poker71 pisze:casica pisze:No co?![]()
a bita smietana albo szampan z kawiorem nie moze byc? szlag, nie wiem czy znajdę az takiego amatora smalcu
Poker71 pisze:Agn pisze:casica pisze:Wiem, wiem. Ale jak tłustym tłuc, to tłustym
To zwizualizuj sobie moja wizję jak zasuwam po domu wysmarowana po uszy oliwką z przyczepioną paprotką
Padłam

Zofia&Sasza pisze:Beliowen pisze:Ale casica, świerzb, który Ty miałaś, powoduje inny gatunek świerzbowca
Bajka, nie bajka - tchawki ma? Ma! Oliwka MUSI podziałać

Poker71 pisze:casica pisze:No co?![]()
a bita smietana albo szampan z kawiorem nie moze byc? szlag, nie wiem czy znajdę az takiego amatora smalcu
casica pisze:Poker71 pisze:casica pisze:No co?![]()
kawior nie jest tlusty, ale śmietanka? Czemu nie.
Tylko trzeba specjalisty spytać.
Osset, jesteś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości