PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 7:25 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Witajcie w kolejny poniedziałek!
U mnie poranki wygladają trochę inaczej. Młody dostaje rano dzikiego zrywu i lata po całym mieszkaniu z ulubioną zabawką w pyszczku (nie wiedziałam, że długopis bez wkładu może być tak atrakcyjny 8O ). Jak już wstanę i dotrę do kuchni to krzyczy, że jest głodny. Jak zje to go energia rozpiera i walczy zawzięcie z ubraniami mojego syna, którego ja z kolei poganiam. Luuudzie, chyba nas sasiedzi eksmitują!
Pomponmama, a Ty tak od rana pracujesz w domu? Co za dyscyplina!

Bydgostia

Od: Sob paź 16, 2010 22:31

Post » Pon paź 25, 2010 7:31 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Nie mam wyjścia kochana. Z dyscypliną u mnie różnie bywa, ale jak trzeba zarobić na życie, to się zaciska zęby i się robi - nie ma co narzekać na ciężki los, (choć czasem narzekanie pomoże spuścić trochę pary z kręgosłupa :roll: ) Jak się chce jeść i nakarmić bandę (dziecię straszne, dwa koty - tez straszne i rybki :wink: ) to trzeba robić - nie ma to tamto... :ok:

A w kwestii długopisu bez wkładu. Może też powinnaś spróbować pobiegać z takim w pysku? Może się okazać, że jak twój kot pokochasz tę rozrywkę - z racji użycia materiałów piśmiennych - prawie intelektualną... :roll: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon paź 25, 2010 7:47 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze:A w kwestii długopisu bez wkładu. Może też powinnaś spróbować pobiegać z takim w pysku? Może się okazać, że jak twój kot pokochasz tę rozrywkę - z racji użycia materiałów piśmiennych - prawie intelektualną... :roll: :ryk:

Nie dość, że prawie intelektualna, to jaka mało kosztowna. A radość domowników bezcenna :ryk:

Bydgostia

Od: Sob paź 16, 2010 22:31

Post » Pon paź 25, 2010 8:53 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Podobno zagryzanie długopisu w ustach poprawia nastrój, gdyż mięśnie twarzy układają się, jak do usmiechu i mózg odbiera sygnał, że człowiek jest zadowolony.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon paź 25, 2010 10:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Długopisu albo ołówka :-) też czytałam o tych badaniach :-) Witam Siostry i nową Siostrę z czarnym duchowo kotem (zamiast z czarnym napisało mi się prawie z czarcim :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon paź 25, 2010 11:05 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Doczytuję …
Sol, moje wielkie gratulacje ! :ok: Napisz jak pierwszy dzień w nowej robocie minął.
Olu, ciepłe myśli dla Ciebie. Za Filipa, dobrze, że już lepiej. Musi być dobrze !!!
Gruzińska pogoda, a raczej jej określenie mnie rozwaliło :mrgreen:
Popieram całym sercem ideę głosowania :ok: .
Frędzel zeżarł śrubkę ??? 8O O ja … Dobrze, że ja … oddał.
Jasdor, jaki rachunek !!! Jak piszesz takie wieści od razu wyjaśniaj skąd i co, bo już miałam pisać, że chyba masz 0700 podłączone :mrgreen: .
BaboJago, siemienia próbowałaś ? Łyżeczka na szklankę, wrzątkiem. Popijać gluciki, da sie przyzwyczaić. Ponadto na super wredny kaszel znajoma lekarka poleciła mi kiedyś krople homeo … lehning nr. bodaj 62 (do sprawdzenia). Pomogło :wink: .
Zgadzam się do co idei baniek i mechanizmu ich działania. Generalnie wyzwalają siły obronne organizmu. Ale sama nigdy nie przerobiłam.
Bygdostia, witaj nam w gronie zacnym :1luvu: . Barney jest słodziutki jak cukiereczek :D . A psich nie pokażesz ? Ja bym tam chciała … :wink:

I …

AniHili … Mścisio [*]….. nie wiem co napisać, nie wiem … Tak mi przykro ... :cry:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon paź 25, 2010 12:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

A ja już z pracy :lol: Dawno nawet :mrgreen: I się właśnie dowiaduję jakiego mam inteligentnego kota :1luvu: Takim zamiłowaniem pała do wszelkich materiałów piśmienniczych, że hej - zabawa, podgryzanie, podrzut i pod fotel :mrgreen: Myślałam, że on po prostu broi a on to dla mózgu 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon paź 25, 2010 13:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Mój się upaprał czymś na pysku, ki diabła nie wiedziałam czym - do czasu...po śladach na panelach doszłam do rozbrojonego niczym ruska bomba długopisu i wkładu podzielonego na 3 części....W związku z tym pytanie - jak sprać z kociego pyska długopis ? Może czekać aż sam zejdzie?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon paź 25, 2010 14:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Przepraszam ale :ryk: :ryk: :ryk: nie wiem jak sprać z kociego pyska długopis :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon paź 25, 2010 14:10 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Vanish i do pralki :wink: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon paź 25, 2010 14:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Tylko bez wirowania :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon paź 25, 2010 14:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

I chyba na jakies 30-40 stopni bo wiecej to za goraco.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon paź 25, 2010 16:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Moja koleżanka wyprała kiedyś w pralce... żółwia. Biedak zagrzebał się w ciuszki do prania, a ona nieświadoma co czyni wzięła wszystko w garść i wrzuciła do pralki. Zadziwiające jest to, ze żółw przeżył ten proces i do dziś miewa się całkiem dobrze, ale mieli stracha wszyscy przez co najmniej 4 tygodnie.. Oczywiście nie wspomnę o minie weta, który się dowiedział z czym przychodzi pacjent..
Za to w tej chwili można powiedzieć, że do rzeczonej pralki nawet ziarenko piasku się nie prześliźnie - taki proces kontroli wsadu :mrgreen:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon paź 25, 2010 16:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

ło mamo :strach: Biedny żółwik!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon paź 25, 2010 16:13 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Mam fioła na punkcie kontroli pralki i zmywarki :roll: Koty lubią wchodzić do środka, małe lubią spać w pralce (pustej :wink: ). Zanim załączę robię zawsze "kolejno odlicz" :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

[poprzednia][następna]