Puciuś krewetka&bumerang

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gabi.cezar pisze:zdjęcia cudne, obejrzane z wielką przyjemnością, tym bardziej, że "Płaskate Pucusie" to nasi faworyci![]()
pozdrowienia od Płaskatego Ludwiczka![]()
a ode mnie buziaczek w Pucusiowy nosek
ruru pisze:Puciuś krewetka&bumerang![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
magdaradek pisze:hehehe, ale super![]()
![]()
![]()
Pucuś nieco się rozmył na ostatnim zdjęciuale i tak jest boski.
Wszystkie kotki prześliczne![]()
![]()
Catnaperka pisze:W ogóle to Pucuś był bardzo przejęty jak pierwszy raz pokazałam mu rurę i razem przez nią przeszliśmy (tzn ja wypukiwałam mu drogę bo bym się nie zmieściła). Był bardzo przejęty i dumny z siebie (my z niego jeszcze bardziej
). Potem to już tylko szalał. Teraz ma jeszcze szeleszczącą matę i się chłopak rozwija interaktywnie
Anna Kubica pisze:Catnaperka pisze:W ogóle to Pucuś był bardzo przejęty jak pierwszy raz pokazałam mu rurę i razem przez nią przeszliśmy (tzn ja wypukiwałam mu drogę bo bym się nie zmieściła). Był bardzo przejęty i dumny z siebie (my z niego jeszcze bardziej
). Potem to już tylko szalał. Teraz ma jeszcze szeleszczącą matę i się chłopak rozwija interaktywnie
to ja muszę sprezentować Pucusiowi matę edukacyjną ...są grzechotki, pluszaki, można liczyć... dopiero się chłopak rozwinie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1460 gości