O matko jedyno....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:POmpon cosi mi sie zdaje, że Ty jakąś agitacyjną akcję prowadzisz i nowy nabytek naprowadzasz![]()
No to banerki i ikonki poprzypinać, składeczki uiścić i doskonałemi Czerownicami być
Basica pisze:a dziękuję bardzo...
pomponmama pisze:jasdor pisze:POmpon cosi mi sie zdaje, że Ty jakąś agitacyjną akcję prowadzisz i nowy nabytek naprowadzasz![]()
No to banerki i ikonki poprzypinać, składeczki uiścić i doskonałemi Czerownicami być
Czym nas więcej, tym jesteśmy silniejsze, nie?A poza tym zwróć proszę uwagę, że same fajne czarownice sprowadzam
(chociaż w zasadzie bycie czarownicą ma w definicji fajność
)
shira3 pisze:Dziewczyny zajrzyjcie do mnie na wąta plis (link w podpisie) - u forumowej agul-li 2 małe kociaki w potrzebie - może któraś coś poradzi, pomoże?
jasdor pisze:pomponmama pisze:jasdor pisze:POmpon cosi mi sie zdaje, że Ty jakąś agitacyjną akcję prowadzisz i nowy nabytek naprowadzasz![]()
Czym nas więcej, tym jesteśmy silniejsze, nie?A poza tym zwróć proszę uwagę, że same fajne czarownice sprowadzam
(chociaż w zasadzie bycie czarownicą ma w definicji fajność
)
Oj fajne, fajne ! Jak wszystkie takie fajny, jak Ty to ja sie szybko pracy zarobkowej pozbędę, jaK sie zlezą na forum w godzinach urzędowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 833 gości