To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 26, 2010 21:48 Re: To my:) PP Julcia [']

Witajcie Dziewczyny,
I znów nie udało mi się nadrobić zaległosci, Święta minęły mi na odkażaniu po raz kolejny wszystkiego, praniu, chodzeniu za kotami i spaniu, bo to czekanie mnie dobija po prostu.
Beza, jak na razie bez zmian (boję się napisać o kimkolwiek "dobrze"), po podaniu surowicy od Smoka nic złego się nie zdarzyło, Smok był trochę zbulwersowany całym wydarzeniem, ale świeżutkie śledzie załatwiły sprawę.

Nie wiem co mogę jeszcze zrobić, faszeruje je wzmacniaczami, co chwile karmie, zeby sprawdzić apetyt, chodze za nimi do kuwety. I tak mi smutno, jak pomyślę o Julci. Takie bez sensu to zupełnie. Myślę, ze Jula była kotem domowym, albo komuś zwiała, albo ktoś ją wystawił i wydaje mi się, ze ta wielka trauma tak ją osłabiła i przyczyniła sie do śmierci. Może gdyby mała byla bezdomniakiem, to byłoby inaczej. Albo gdybym ja była mądrzejsza.

Mam nadzieje, ze u Was święta mijają spokojnie i radośnie.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie gru 26, 2010 21:54 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, nic więcej dla Julci zrobić nie mogłaś. Dałaś jej wszystko, co było w Twojej mocy. Koteńka dzięki Tobie nie odeszła w cierpieniach. A taki los niestety. Chciałoby się jak najlepiej, ale często nie mamy na to żadnego wpływu.
Kciuki ogromne za Twoje stadko Milenko, za zdrówko koteczków i Twoje oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Dobrej nocki :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie gru 26, 2010 21:58 Re: To my:) PP Julcia [']

Dzięki Kasiu.

Jedno muszę przyznać, Julcia miała spokojną, szybką śmierć.

milenap

Post » Pon gru 27, 2010 7:33 Re: To my:) PP Julcia [']

Podpisuję się pod słowami Kasi-zrobiłas co mogłaś-nic więcej nie mogłaś po prostu!!!!!
Cały czas zaciskam kciuki,oby żaden kocio nie załapał paskudztwa!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw gru 30, 2010 9:26 Re: To my:) PP Julcia [']

Dzień dobry Milenko :D Co tam u Was słychać? Jak kotusie?
Obrazek

bulba

Post » Pt gru 31, 2010 8:59 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko kochana -jak sobie radzicie???
Może dzisiaj uda Ci sie wpaść na forum-wiedz,że my tu wszystkie wielkie kciuku zaciskamy,by wszystko pomyślnie sie skończyło!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Buziaki dla koteczków i dla Ciebie i Mamy!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt gru 31, 2010 10:08 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, życzę Ci udanego Sylwestra oraz szczęśliwego Nowego Roku! Niech obfituje w same dobre chwile i niech przyniesie Ci dużo radości. Niech będzie szczęśliwy dla Ciebie, Twojej rodziny i Twoich koteczków od początku do końca :1luvu:
Kciuki za koteczki cały czas są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt gru 31, 2010 12:52 Re: To my:) PP Julcia [']

Obrazek

Niech taneczny
lekki krok
Będzie z Tobą cały rok
Niech prowadzi Cię bez stresu
Od sukcesu do sukcesu

Szczęśliwego Nowego 2011 Roku
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt gru 31, 2010 13:19 Re: To my:) PP Julcia [']

Samych szczęsliwych dni Milenko

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt gru 31, 2010 15:05 Re: To my:) PP Julcia [']

Przyłączam się do wszystkich życzeń noworocznych - Milenko, żeby Nowy Rok przyniósł tylko samo dobro i żeby wszyscy Duzi i wszystkie futra byli zdrowi Obrazek

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt gru 31, 2010 16:36 Re: To my:) PP Julcia [']

Obrazek

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A my życzymy Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Petka, TŻ i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 31, 2010 17:15 Re: To my:) PP Julcia [']

Z wybiciem dwunastej - Nowy Rok Nadchodzi...
Niech radość przyniesie i smutki wynagrodzi.
Niech Was szczodrze obdaruje - zdrowia, szczęścia nie żałuje!
I niech spełni - krok po kroku - Wasze marzenia w Nowym Roku!
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt gru 31, 2010 20:13 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt gru 31, 2010 18:46 Re: To my:) PP Julcia [']

Obrazek

Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku w nadchodzącym Nowym Roku!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt gru 31, 2010 22:11 Re: To my:) PP Julcia [']

Dziewczyny Kochane życzę Wam wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku, samych pogodnych dni, spełnienia marzeń i dużo spokoju!
Dziękujemy Wam serdecznie za wszystkie życzenia.

Przepraszam Was za milczenie, ale strach mnie paraliżuje po prostu, wystarczy, ze kot źle na mnie spojrzy i już mam kamień w żołądku. Boje sie nawet pisać cokolwiek, jakieś głupie już myśli mam, zeby nie zapeszyć itp., sama nie wiem już o co mi chodzi. Po prostu strasznie się boje.

Zrobiłam testy wszystkim kotom (testy z kału), jak na razie negatywne. Zamówiłam krew z banku, jedna pełna jednostka czeka w lecznicy, żeby w razie czego zrobić transfuzję od razu, półtorej jednostki poszło na surowicę. Nie wiedziałam, ze jest w sprzedaży też osocze, wiec krew była odwirowana u nas, w stacji krwiodawstwa, dostały wszystkie koty, szczepione też(surowicę). Czekam na Feliserin, Virkonu zużywam chyba hurtowe ilości i panika mnie dopada. Nie mogę spać, nasłuchuje, wstaje, sprawdzam. Chyba nigdy się nie bałam aż tak i do tego hurtowo, o wszystkie koty. I nie wiem co jeszcze mogę zrobić.

Życzę Wam udanego wieczoru i dziekujemy Wszystkim za to, że jesteście :1luvu:

milenap

Post » Pt gru 31, 2010 23:26 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, żebyś szybciutko przestała się bać :!:

Obrazek
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

[poprzednia][następna]