Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Szanuje Toja chec pomocy dla zwierzat, ale tego co tu wyprawiacie nie...I jak napisała Aleba-"juz widac co ja chciałam powiedziec, ale i widac co WY chciałyscie pokazac"
Przykro mi ,ze maluszki odeszły...ale do mnie przyjechały koty zdrowe.Znaczy to tez o trym,ze IKA6 zatroszczyła sie o koty.Jeden z nich nim go zabrała bnył w stranie ciezkim.Do mnie trafił "wyprowadzony"...
elik246 pisze:magaaaa pisze:Nikt niczego o nic nie kruszy.
Wiesz co? Wyślę do Ciebie jakąś panienkę pod pretekstem dowolnym.
Wpuścisz ją do domu, a ona nacyka Twoje zakurzone półki czy co tam masz.
Fajnie?
Ika to zbieraczka, tu się zgadzamy. Ale nasyłanie szpiegów? Pomijając niesmak - to jest po prostu śmieszne.
![]()
Też bym sobie nie życzyła by pani A{szpieg} robiła fotki, przekazała je pani B , ta z kolei zamieszcza je na forum...to jest więcej niż żenujące
elik246 pisze:justyna8585 pisze:
Nikt nie zna os pod nickiem Słoneczko,ja ją poznałam wczoraj przy okazji wizyty u Mruczusia.
Czy napewno? To jakim sposobem Zofia&Sasza weszła w posiadanie fotek które zrobiła słoneczko?
Czy te kociaczki z fotek są przeznaczone do adopcji ???
Czy, idąc na wizytę do DT w celu zaadaptowania kici idzie się z aparatem i cyka się fotki niemal wszystkim futerkom? słoneczko do iki6 trafiła poprzez ogłoszenie ze sklepu zoologicznego, zazdroszczę przezorności by zabrać ze sobą lustrzankę.
Proszę, tylko nie linczujcie
elik246 pisze:Nie było moim celem ciebie obrażać jak również Liwii, jeśli tak to odebrałyście to bardzo przepraszam.Mnie intrygowała sprawa wstawienia fotek,ale skoro publikowanie cudzych fotek nie jest niczym nagannym to
elik246 pisze:justyna8585 pisze:
Nikt nie zna os pod nickiem Słoneczko,ja ją poznałam wczoraj przy okazji wizyty u Mruczusia.
Czy napewno? To jakim sposobem Zofia&Sasza weszła w posiadanie fotek które zrobiła słoneczko?
Czy te kociaczki z fotek są przeznaczone do adopcji ???
Czy, idąc na wizytę do DT w celu zaadaptowania kici idzie się z aparatem i cyka się fotki niemal wszystkim futerkom? słoneczko do iki6 trafiła poprzez ogłoszenie ze sklepu zoologicznego, zazdroszczę przezorności by zabrać ze sobą lustrzankę.
Proszę, tylko nie linczujcie
cieszę się, że koty od Iki do Ciebie trafiły w dobrym stanie. Niestety - nie wszystkie koty od niej miały to szczęścia. Iweta dla przypomnienia wstawiła zdjęcia dokumentujące stan zdrowych, wychuchanych kociątek po pobycie w tym pseudo dt. Nie akceptuję na forum wyzywania ludzi od debili, ale pozwolę sobie przypomnieć, że nie odpowiadam za każdą wypowiedź w tym wątku, a ludzie nie wypowiadają się tutaj z różnych względów - między innymi i takich, że z wątku często robi się jakiś przedziwny strumień świadomości z masą wypowiedzi oderwanych kompletnie od głównego tematu.BOZENAZWISNIEWA pisze:Ty super, świadkowie Liwii tez nawet jak nazywaja kogos "ty debilko"dla mnie to wiele mówi....i nie tylko dla mnie dlatego Liwio ludzie tutaj sie nie wypowiadaja....sama sobie odpowiedz dlaczego...
magaaaa pisze:Zofia&Sasza pisze: Czemu nikt się nie oburzał, jak wstawialiśmy fotki od zbieraczki z Serocka?
Może dlatego, ze tam weszła fundacja / organizacja.
A tu osoba nasłana przez szefa agencji wywiadu - nie za stara jesteś na takie wygłupy?![]()
Mój stosunek do Iki jest negatywny.
Tak samo jak do takich zagrywek rodem z Bonda od siedmiu boleści.
magaaaa pisze:Nikt niczego o nic nie kruszy.
Wiesz co? Wyślę do Ciebie jakąś panienkę pod pretekstem dowolnym.
Wpuścisz ją do domu, a ona nacyka Twoje zakurzone półki czy co tam masz.
Fajnie?
Ika to zbieraczka, tu się zgadzamy. Ale nasyłanie szpiegów? Pomijając niesmak - to jest po prostu śmieszne.
magaaaa pisze:Nasłana czy nie - wzięłaś od niej zdjęcia i opublikowałaś!!!
Jeśli wg Ciebie to jest w porządku to naprawdę nie ma o czym z Toba gadać.
Prawo prawem, ogłada ogładą.
W Serocku sprzątał Jokot - poważni ludzie, takich jaj nie odstawiają.
Nie były to występy Z&S, tylko grupy ludzi.
To zupełnie co innego.
Nie mów mi, ze nie rozumiesz na czym polega różnica.
A zresztą mów co chcesz - ośmieszyłaś się tymi zdjęciami bardziej niż pogrążyłaś Ikę - i tak już pogrążoną.
elik246 pisze:![]()
Też bym sobie nie życzyła by pani A{szpieg} robiła fotki, przekazała je pani B , ta z kolei zamieszcza je na forum...to jest więcej niż żenujące.
Przecież to oczywiste że podłożono ICE6 ohydną świnie, nie ważne czy zasłużyła sobie na to czy nie, mi chodzi o sam fakt, umieszczenia zdjęć wykonanych w jej domu a bez jej zgody w sieci.
magaaaa pisze:
Z mojej strony wszystko o tych pożal się Boże działaniach wywiadowczych.
Zofia&Sasza pisze:NIKT sloneczko nie nasyłał. Pojmijcie to wreszcie. Szukała kota, zobaczyła ogłoszenie i poszła. Po co snuć teorie spiskowe, jeśli sprawa jest prosta?
Gdybym ja lub Liwia_ nasłała kogokolwiek - bądźcie pewni, że wyszedłby z przynajmniej jednym kotem.
magaaaa pisze:Liwio, niepotrzebnie się oburzasz. I wyrywasz; wszystkie moje posty które tu przytoczyłaś kierowałam do Zofii, nie do Ciebie.
Jeśli Ty też brałaś udział w tym... nie wiem nawet jak to określić jest mi tym bardziej przykro.
Szkoda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 53 gości