Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 19:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Widać,ze szczęśliwe koteczki są u Ciebie. Tak beztrosko się wylegują;)

asiaby

Od: Nie paź 31, 2010 11:40

Post » Śro gru 08, 2010 20:57 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Aniu ciesze sie, ze jakos Wam idzie i futerka tez sie przyzwyczajac zaczely. Zeby tylko teraz domki staly w kolejce.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 09, 2010 18:20 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Byłam z Kajtulą na testach FeLV i FiV i oba ujemne. :ok: Został zaszczepiony Purevaxem RCPCh FeLV.

Kajtuś ma też grudkowe zapalenie spojówek (1) :( i będzie dostawał Tobraddex 2 x dziennie po jednej kropli.
Ja tego wcześniej nie widziałam bo mu nie zaglądałam głębiej w oczka a Pani doktor Pacałowska obejrzała go dokładnie.
paskudnie to wygląda, bo czerwone bardzo. :(

Wydałam tylko na niego już 200 złotych.

Dzisiaj też Kasia z Agatką dostały Profender na kark, a żeby było taniej to kupiłam jeden na 8 kilo kota i zapłaciłam tylko 32 złote a nie 50 za 2. Zamówiłam też testy i szczepionki dla nich.

Bardzo proszę o pomoc, bo to są dla mnie olbrzymie koszta. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw gru 09, 2010 19:17 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

:cry: Anuszka, przytulam mocno. Jak na razie to nie moge pomoc, bo moze czytalas, ze od stycznia kopa w tylek dostaje. Moze gdzies jeszcze cos na bazarek jakis wyskrobie.

SecretFire

Post » Nie gru 12, 2010 15:09 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

SecretFire pisze::cry: Anuszka, przytulam mocno. Jak na razie to nie moge pomoc, bo moze czytalas, ze od stycznia kopa w tylek dostaje. Moze gdzies jeszcze cos na bazarek jakis wyskrobie.

Dorotko kochanie, nie przejmuj się, nie muszę mieć świąt, na chlebek mi starczy. :wink:
Koty nie są nic winne temu, że urodziły się tam, gdzie się urodziły. One kochają mnie za to że jestem, a nie za to ile mam w kieszeni. :cry:

Dla Ciebie :1luvu: moje kochane tymczasy :1luvu:

Kasiunia
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie gru 12, 2010 15:10 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Agatka
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 12, 2010 15:23 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Kajtula
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kajtuś ma w drugim oczku spojówki czerwone :( i zapuszczam kropelki teraz do obu oczek. :(

Kotek ma swój wątek viewtopic.php?f=1&t=121394 zapraszam serdecznie. :)
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 12, 2010 20:01 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Agacia tez sie pieknie sprawuje i rozgoszcza, tak samo jak Kajtus. Jednak taki cieply kacik im dobrze robi. Widzialas Misie gdzies w poblizu?

SecretFire

Post » Nie gru 12, 2010 21:04 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

SecretFire pisze:Agacia tez sie pieknie sprawuje i rozgoszcza, tak samo jak Kajtus. Jednak taki cieply kacik im dobrze robi. Widzialas Misie gdzies w poblizu?

Misi już ponad tydzień nie widziałam ale jedzonko znika z miseczki.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 12, 2010 22:24 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

:1luvu: Cudne kociaste i widać na pierwszy rzut oka, że jest im dobrze.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pon gru 13, 2010 10:55 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Jak znika, to chociaz nie gloduje. Miejmy nadzieje, ze jest z nia wszystko w porzadku.

SecretFire

Post » Pon gru 13, 2010 20:37 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Modjeska pisze: :1luvu: Cudne kociaste i widać na pierwszy rzut oka, że jest im dobrze.

Tak, mają dobrze, tylko trochę przyciasno się zrobiło. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto gru 14, 2010 14:00 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Dorob polek, to bedziesz ich stawiac pietrowo.

SecretFire

Post » Czw gru 16, 2010 21:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Kasia bardzo lubi wyczesywanie szczotką, rozwala się przy tym i mruczy pięknie.
Biedna moja kochana dzikuska...kiedy ona przestanie się bać.
Agatkę mogę po brzuszku miziać a Kaśka zaraz drapie bo się boi.

Misie dzisiaj widziałam jak jadła pod oknem, a dość dawno jej nie widziałam.
Jedzonko znika, znaczy że ktoś się pożywia.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt gru 17, 2010 17:05 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Dzisiaj dzikunki były u Pani doktor w Łodzi na szczepieniu.
To był koszmar z ich złapaniem i wsadzeniem do kontenerków. Agatkę jeszcze jakoś udało mi się chwycić, ale Kaśka to Kaśka, nie życzyła sobie zupełnie łapania. :strach: Urąbała córek w palec, podrapała....
Na szczęście wskoczyła za bok szafy i stamtąd już żeśmy ją wyciągły i wsadziły do kontenerka. :strach:

Z nią już nie musimy jechać ale z Agatka tak, bo za miesiąc musimy ja jeszcze raz doszczepić samą białaczką.
Teraz obrażone siedzą w pokoiku. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]