jak tylko odebrałam prawko, mąż kazał mi wsiąść za kierownicęi jeździć - teraz on ma szofera

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asika5 pisze:lusesita moje gratulacje witaj w gronie kierowców:)
jak bedziesz wybierac sie w moje okolice to uprzedzsie usunę z drogi:D
I nie martw sie do mnie tez nikt nie dzwoni, Gabi pokochałam na całego i nie wiem co bedzie![]()
XmonikaX pisze:Kochane - proszę uświadomcie mnie, po co i dlaczego do Niemiec potrzeba kociaczków? Się teraz naczytałam na forum o tym, a wcześniej znajoma się "pochwaliła" że trzy swoje hurtem oddała. Właśnie do Niemiec.
Coś mam złe przeczucia....
czypior pisze:Mam na zbyciu styropian. Nie są to zawrotne ilości, ale na kilka kocich budek wystarczy. Może są komuś potrzebne - chętnie je oddam, może pomogą kotkom przetrwać zimę.
ellza1 pisze:Kochani głosujcie na Radomsko w ankiecie Krakvetu ( zgodnie z umową), bo coś słabo im idzie . Może ktoś banerek umie zrobić ? Ja antytalencie w tej kwestii
kassja pisze:
Kotulki nad michą, czyli już same jedzą? A miałyśmy dylemat, czy je zabrać z piwnicy gdzie zamykają okienka, czy zostawić. Ale niedawno zabierałysmy zagłodzone kotulki, bo kotka wystraszona remontem bała się wejść do piwnicy. Ale chyba dobrze zrobiłyśmy![]()
Ukłony dla Danusi, która maluchy odkarmiła strzykawką, masowała im brzuszki i pupki, żeby dobrze trawiły i mogły się załatwić.
Kilkakrotnie na miau przewijały się wątki o wyworzeniu kotów do Niemiec. Były w nich podejrzenia, że koty przekazywane są do laboratoriów badawczych, ostatnio moja koleżanka podzieliła się ze mną "rewelacją", że potrzebne są też do robienia botoxuLuspa pisze:XmonikaX pisze:Kochane - proszę uświadomcie mnie, po co i dlaczego do Niemiec potrzeba kociaczków? Się teraz naczytałam na forum o tym, a wcześniej znajoma się "pochwaliła" że trzy swoje hurtem oddała. Właśnie do Niemiec.
Coś mam złe przeczucia....
W landzie mojego brata stan kotów jest na zdecydowanie na -. Tłumaczą to sterylizacją i kastracją wolnożyjących. My to niby nie sterylizujemy, a u nas końca nie widać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, irissibirica i 563 gości