hanelka pisze:Już są! Ludzie to są z Ciebie.mar9 pisze:będą z niej ludzie, ups... koty![]()
![]()
dzięki

tak się cieszę na wolne, będzie czas na duuuuużooooo mizianek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Już są! Ludzie to są z Ciebie.mar9 pisze:będą z niej ludzie, ups... koty![]()
![]()
hanelka pisze:Nie, nie. Nic na siłę. Po kolejnej zmianie Klarunia pewnie cofnie się o kilka kroczków i trzeba będzie spokojnie poczekać, aż rozprostuje biedną duszę. Niczego nie trzeba przyspieszać. Niech Klara nadaje tempo. Człowiek powinien mu się podporządkować.![]()
![]()
hanelka pisze:A co do powierzchni – proponuję dietę wysokokaloryczną.
Korciaczki pisze:My też, może nieregularnie, ale zaglądamy i pozdrawiamy![]()
U nas też: czas i akceptacja do tej pory zawsze się sprawdzały w kontaktach ze zwierzakami.
Trzymamy kciuki za całe stadko![]()
![]()
![]()
A szczególne głaski przesyłamy dla seniorów: Docusia i Klary
mar9 pisze:Korciaczki pisze:My też, może nieregularnie, ale zaglądamy i pozdrawiamy![]()
U nas też: czas i akceptacja do tej pory zawsze się sprawdzały w kontaktach ze zwierzakami.
![]()
![]()
dziękuję... tak po prostu![]()
![]()
głaski bendom przekazane, seniorkom w podwójnej dawce![]()
ps. a czy ja, jako członek tego klubu seniora mogę sama siebie też pogłaskać?
bozena640 pisze:mar9 pisze:Korciaczki pisze:My też, może nieregularnie, ale zaglądamy i pozdrawiamy![]()
![]()
![]()
dziękuję... tak po prostu![]()
![]()
głaski bendom przekazane, seniorkom w podwójnej dawce![]()
ps. a czy ja, jako członek tego klubu seniora mogę sama siebie też pogłaskać?
Głaskać powinnaś siebie codziennie za Twoje dobre serduszko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 219 gości