Moderator: Estraven
Agn pisze:maria_kania pisze: miło by mi było poznac osobiście (całkowicie pozytywny przez moja osobę odbiór)
do usłyszenia
Jak na 'kolekcjonerkę' jestem dość otwarta na kontakty z ludźmi - zapraszam.Zwykle wystarczy mnie uprzedzić ze dwa dni wcześniej.
villemo5 pisze:
No, to ja jestem z tego niepopularnego obozu, który jest przeciwny pakowaniu kasy w przypadki beznadziejne, podczas gdy dzięki sterylkom mogłoby tyle kociąt nie powiększać biedy... Taaa - TEORIA.
A potem odwiedzam Agn... Patrzę w oczy Hopi i cała moja teoria wali się w gruzy na amen.![]()
Agn pisze:siriwan pisze:A wysterylizowałaś przed wypuszczeniem?
![]()
![]()
A trzeba???
Agn pisze:sanna-ho pisze:Agn, a jak włączysz odkurzacz, to koty same się nie pochowają?
Nie używam odkurzacza - prawie wcale. Atak paniki w stadzie - niezapomniane wrażenia.Miotła, mop i ściera. Tam gdzie mop nie wchodzi - na kolanka i ściera w łapę.
Przed chwilą rozegrała się cudna akcja pt. 'wszyscy polują na pająka - nikt go nie łapie'.Wszyscy - łącznie z psem. I wszyscy zachowywali bezpieczną odległość. Nad pająkiem stało stado łebków, podążając za nim, a do stada, które się już zebrało dołączały kolejne na zasadzie 'pokaż, co tam masz ciekawego'.
Oczywiście niedobra pańcia zgarnęła pająka i wypuściła do lasu. O.
W sumie wolałabym tego pająka zachować w domu - mnóstwo latającego badziewia się przyplątało - koty nie nadążają z wyłapywaniem. Ale czy zestresowany pająk może polować?
Agn pisze:sanna-ho pisze:Agn, a jak włączysz odkurzacz, to koty same się nie pochowają?
Nie używam odkurzacza - prawie wcale. Atak paniki w stadzie - niezapomniane wrażenia.Miotła, mop i ściera. Tam gdzie mop nie wchodzi - na kolanka i ściera w łapę.
Przed chwilą rozegrała się cudna akcja pt. 'wszyscy polują na pająka - nikt go nie łapie'.Wszyscy - łącznie z psem. I wszyscy zachowywali bezpieczną odległość. Nad pająkiem stało stado łebków, podążając za nim, a do stada, które się już zebrało dołączały kolejne na zasadzie 'pokaż, co tam masz ciekawego'.
Oczywiście niedobra pańcia zgarnęła pająka i wypuściła do lasu. O.
W sumie wolałabym tego pająka zachować w domu - mnóstwo latającego badziewia się przyplątało - koty nie nadążają z wyłapywaniem. Ale czy zestresowany pająk może polować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh i 220 gości