Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 09, 2010 21:35 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ojej, to i ja się dołączam do życzeń :kotek:
Sto lat, Iza i sto pociech z kiciów.
Dlaczego uważacie, że Ola nie pasuje na Strzelca? Mnie bardzo pasuje. Strzelec i Waga to najrozsądniejsze i najbardziej zrównoważone znaki.
Btw - melduję, że idę na drugą część urlopu - o ile uda nam się wyjechać zanim się pozabijamy z Teżetem. :|
Nie wiem gdzie jedziemy i nie wiem jak będzie z dostępem do netu a w ogóle pracuję do niedzieli włącznie.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt lip 09, 2010 23:27 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kochani jeszcze raz Pięknie dziękujemy Wszystkim za Życzenia. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Urodziny urodzinami ale kociaki muszą jeść. :D Dopiero wróciliśmy.Trochę ogarnę dom. Zjem i muszę się położyc.Dziś w ciagu dnia dopadł mnie kryzys. Położyłam się na kilka minut, bo padałam ze zmęczenia i kurcze...przysnęłam. Przez to wszystko spóżniłam sie do kociaków ponad pół godziny. :|

Megana ze strzelcem, to może nie całkiem tak.Miałam na mysli inne cechy. Ola jest uczuciowa....no podobnie jak My raczki ... No to sie ogromnie cieszę ze i Iwetka tez raczek i Jej córcia. :lol: Czyli jest nas na watku....4 raczki. No to sporo. :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt lip 09, 2010 23:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dziewczyny jak dacie jutro radę to bardzo prosimy o jakieś foty Biedy. :wink: :wink: No i wieści jakieś czy wszystko ok? :wink: Jak ostatecznie zostało ustalone z imieniem?Chciałam jeszcze zapytać czy poszedł od Was ten mail do TOZu?

iza71koty

Post » Sob lip 10, 2010 7:51 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

sie witam z rana, z Niunia na kolanach :roll: :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lip 10, 2010 8:10 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Witam sobotnio ....z pracy :roll: ale tylko do 12-stej.
Powrócę na chwile do znaków :D Elżbieto moja córka też spod skorpiona :wink: a reszta mojej rodzinki mąż,syn no i ja to raki ....fajnie sie dobraliśmy :mrgreen:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Sob lip 10, 2010 8:30 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

U mnie mój Tato był skorpionem. Zauwazyłam ze raki i skorpiony maja wiele wspólnych cech.No jakby nie było skorupiaczki.... :D Wiele spraw odbierają podobnie. :lol:

Kurcze tak bardzo mi Go brakuje..... :| nie minął jeszcze rok.Wczoraj prawie cały dzień o Nim myślałam... :|

iza71koty

Post » Sob lip 10, 2010 12:25 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dziewczyny jest Wielka prośba. Wiora usmiechnę się mocno do Ciebie.Czy Twój Bazarek jest jeszcze aktualny? :roll:
Trzeba pomóc Julci, która jest u Moniki 74.Falco ma grzybka. :| Julcia bawiła sie z nim cały czas i niestety sie obawiam..... :| Potrzebne są szczepienia dla Julci. Monika proszę napisz jakie to koszty?

iza71koty

Post » Sob lip 10, 2010 12:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Bardzo Proszę o Pomoc dla Julci. Ratujmy malutką....

iza71koty

Post » Sob lip 10, 2010 12:55 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:Dziewczyny jest Wielka prośba. Wiora usmiechnę się mocno do Ciebie.Czy Twój Bazarek jest jeszcze aktualny? :roll:
Trzeba pomóc Julci, która jest u Moniki 74.Falco ma grzybka. :| Julcia bawiła sie z nim cały czas i niestety sie obawiam..... :| Potrzebne są szczepienia dla Julci. Monika proszę napisz jakie to koszty?

koszt jednego szczepienia szczepionką felisvac lub Biocan M to około 40 zł szczepi się dwókrotnie w odstępie dwóch tyg
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Sob lip 10, 2010 13:21 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

to ja dzis wystawie bazarek,jak tylko bede miala dluzsza chwilke dla siebie :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lip 10, 2010 18:14 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dziewczyny, cholera ten nasz kotek zasikał nam całe łóżko, nie tylko dzisiaj ale i wczoraj. Wczoraj myślałam ze to przypadek ale dzisiaj specjalnie poszedł tam zrobić siku.
Obrazek BERECIK, czekam Twojego miauknięcia za drzwiami....Obrazek

kaska0980

Od: Czw cze 17, 2010 23:59

Post » Sob lip 10, 2010 18:46 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Afatima pisze:Zdecydowanie do kontaktu. Swego czasu, kiedy interesowałam się nim poczytałam opinie na forum, ten a sprayu działa na mniejszej powierzchni i dużo krócej.

Ja używałam tego do kontaktu, a ten w spraju w podróży- działa :D
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Sob lip 10, 2010 18:55 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

:(
kaska0980 pisze:Dziewczyny, cholera ten nasz kotek zasikał nam całe łóżko, nie tylko dzisiaj ale i wczoraj. Wczoraj myślałam ze to przypadek ale dzisiaj specjalnie poszedł tam zrobić siku.

Ojojoj, sikanie teraz modne , czy co :wink:
chyba założymy klub :? sikających inaczej :?
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Sob lip 10, 2010 18:57 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Chyba taka moda nastała, może to z gorąca nie chce się kotkom chodzić do kuwetki.
Normalnie teraz poszedł i zrobił gdzie trzeba, ale pewnie pózniej znów nas oleje. I to, żeby odrobinke nalał ale nie! cały litr :roll:
Chyba czuje Bereta....no nie wiem już sama...
Obrazek BERECIK, czekam Twojego miauknięcia za drzwiami....Obrazek

kaska0980

Od: Czw cze 17, 2010 23:59

Post » Sob lip 10, 2010 19:02 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

kaska0980 pisze:Chyba taka moda nastała, może to z gorąca nie chce się kotkom chodzić do kuwetki.
Normalnie teraz poszedł i zrobił gdzie trzeba, ale pewnie pózniej znów nas oleje. I to, żeby odrobinke nalał ale nie! cały litr :roll:
Chyba czuje Bereta....no nie wiem już sama...

Zaznacza swoja obecność, może jaszcze próbować :( kilka razy niestety :(
na pewno czuje B :wink: ereta
Mały łobuziak :lol:
Obrazek

ALICJA Borgelt

[poprzednia][następna]