fiona.22 pisze:
Śliczny maluch![]()
Szkoda, że dt nie są z gumy
Cuuudoooooo

Szkoda, że "moje" mieszkanie, a przede wszystkim portfel nie są z gumy.... no, a przede wszystkim szkoda, że ludzie nie są chętni....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiona.22 pisze:
Śliczny maluch![]()
Szkoda, że dt nie są z gumy
CoToMa pisze:Testy na FIP?
Chyba raczej na FIV...
Betta pisze:rozliczenia zostawiam tak jak sa bo dla mnie to juz jest skomplkowane a bedzie jeszcz ebardziej jak zaczne zmieniac zreszta nawet nie mam na to czasu... sdopisze te twoje koszta o których zapomniałam i nowe wydatki.... a kielce maja swoje pieniadze na koncie.... a my mamy wpływy na 3 kontach wiec to troche inaczej.....naprawde was przepraszam za moja ułomnosc w kwestii przyjrzystosci rozliczen .... ale nie mam czasu sie z tym bawic
zerduszko pisze:Betta pisze:rozliczenia zostawiam tak jak sa bo dla mnie to juz jest skomplkowane a bedzie jeszcz ebardziej jak zaczne zmieniac zreszta nawet nie mam na to czasu... sdopisze te twoje koszta o których zapomniałam i nowe wydatki.... a kielce maja swoje pieniadze na koncie.... a my mamy wpływy na 3 kontach wiec to troche inaczej.....naprawde was przepraszam za moja ułomnosc w kwestii przyjrzystosci rozliczen .... ale nie mam czasu sie z tym bawic
Ludzie oddają swoje pieniądze kotom Tobie pod opiekę, to jest Twój obowiązek czy Ci się chce czy nie, czy masz czas czy nieMoże oddaj wątek komuś, kto nie lekceważy tak ważnych spraw jak rozliczenie funduszy?
RokiEda pisze:Mnie się wydaje że kociaki są w wieku ok.6 tygodni więc kotka może być poprostu zarobaczona i stąd ten brzuch (choć kto go tam wie?).Ja mogła bym ją jakiś czas przetrzymać ale ona ma kociaki i nie dam rady ich zabrać niestety
zerduszko pisze:Przelałam missieek 30 zł na jedzenie dla trzech Radliniaków, na niewiele to starczy, ale i tak już nie mam już środków na koty.
Mam nadzieję, że uda nam się wysterylizować jak najszybciej jak najwięcej kotek, jak będzie za co
XAgaX pisze:Betta pisała o Kasie Kastracyjnej, myślałam więc, że cokolwiek w tym kierunku zostało zrobione...
zerduszko pisze:XAgaX pisze:Betta pisała o Kasie Kastracyjnej, myślałam więc, że cokolwiek w tym kierunku zostało zrobione...
Wygląda na to, że nie.
zobaczymy co jutro uda się ustalić, bo ciągle poszukujemy drugiej klatki. Dzięki za link, szukałam tego tematu. Ale w kasie chyba pusto?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 32 gości