Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Ależ piszesz i są super zdjęcia.W ogóle to ja nie mam pojęcia,co pisałabym o Guci i Meli.To byłby środek nasenny,a nie wątek.Z resztą wyjścia nie masz,pisać musisz,bo Tacia ma ogromny tabun fanów ( co nie dziwi) i nie daliby Ci spokoju.
kocurzyca41 pisze:ewar pisze:Ależ piszesz i są super zdjęcia.W ogóle to ja nie mam pojęcia,co pisałabym o Guci i Meli.To byłby środek nasenny,a nie wątek.Z resztą wyjścia nie masz,pisać musisz,bo Tacia ma ogromny tabun fanów ( co nie dziwi) i nie daliby Ci spokoju.
Cześć pannice.O to,toNajprawdziwsza prawda.
OKI pisze:Piszę, piszę i nie zamierzam rezygnowaćBałabym się
![]()
Tłumaczę się tylko, czemu o Taci jest stosunkowo mało
kalair pisze:OKI pisze:Piszę, piszę i nie zamierzam rezygnowaćBałabym się
![]()
Mało to fot!
kalair pisze:OKI pisze:Piszę, piszę i nie zamierzam rezygnowaćBałabym się
![]()
Mało to fot!
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Piszę, piszę i nie zamierzam rezygnowaćBałabym się
![]()
Mało to fot!
Se Pani wejdź do albumu i obejrzyj śpiącą Tacię, bo mi się inwencja skończyła![]()
![]()
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Mało to fot!
Se Pani wejdź do albumu i obejrzyj śpiącą Tacię, bo mi się inwencja skończyła![]()
![]()
Waćpanna nie ściemniaj albumem i brakiem inwencji,tylko foć!
Dzięki Dzikuniu za poparcie w tej kwestii!
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Se Pani wejdź do albumu i obejrzyj śpiącą Tacię, bo mi się inwencja skończyła![]()
![]()
Waćpanna nie ściemniaj albumem i brakiem inwencji,tylko foć!
Dzięki Dzikuniu za poparcie w tej kwestii!
Dzięki za przypomnienie - akumulatorki siadłyAle już je podłączam
![]()
Jedynie 12h się ładują
Mała Dzikuska pisze:Cierpliwa jezdem...
Jest 20.30 plus 12 godz... tzn, że ok. 8.30 bedą foty. Fajnie!Jutro masz wolne?...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości