Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:trzeba będzie chyba startowac z ogłoszeniami, jesień idzie, pewności nie ma co do domu, chociaż kurczę DT!
myrzapl pisze:Witamy w klubie "miszczuf technologicznych"![]()
![]()
mogę instrukcję łopatologiczną machnąć, ale na Picasę... fotosika niestety nie ogarniam...
Fanszeta pisze: A zdjęć raczej nie będzie. Nie wiem, co się stało, wczoraj mój małż je zgrał z aparatu na fotosika, a dzisiaj ich nie ma. MAssakra!!! Trzeba będzie próbować jeszcze raz. Czy może ktoś dysponuje instrukcją wgrywania zdjęć dla mnie. No wiecie, prosta, krok po kroku, z dopiskami:w górnym lewym rogu, w dolnym lewym rogu, bo ja nawet przycisków nie potrafię znaleźć. Po prostu jestem błyskotliwa inaczej
ssb pisze:jak dostanę foty na maila to mogę wrzucić na twitpica (zrobił bym kotom rurowym osobne konto), wygląda to tak (na zdjęciu stoczniowiec)
http://twitpic.com/2e2c8s
dagmara-olga pisze:jak kliknę na napisie "image" to otwiera mi się Herbatnik w nastroju refleksyjnym, na wątku nie widze, ale może to coś u mnie nie tak!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 284 gości