Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Doria77 pisze:Z całego miotu został tylko 1 maluszekGłupia Gosiara naiwna mi powiedziała,a ja sorrki w takich sprawach języka za zębami trzymać nie umię...Pewnie to ostatnie info co się dowiedziałam...
Kaska pisze:Rozumiem, że nadużycie czyjegoś zaufania co do przekazania informacji powierzonych w tajemnicy może wzbudzać mocne emocje - ale proszę o powstrzymanie się od dosadności zawierających określenia powszechnie uznawanych za obraźliwe
moderator Kaska
Gosiara pisze:Przepraszam ale ja z doria 77 nie mam już nic wspólnego od dłuższego czasu,odkąd zalogowała się na miau i pisała różne rzeczy,które jej mówiłam a nie przekazywałam info...!Zawoziła mnie i Stasia do ika6,więc potem pytała jak się czuje i o inne koty,mój błąd że jej mówiłam...ale Ona i tak przekręcała te sprawy...Nie ważne mój błąd że spotykam na mojej drodze nieodpowiednich ludzi...
IKA 6 pisze:Rozliczenie kotów forumowych za czas od 05.09 - 05.10. Wszystkie koty mają swoje watki:
- TOZ Płock 4 koty
Rezydent Bella, TM Biesik, DS- Baja, Bojar,
- Warszawa - 4 koty
DS - Flo, Franuś, Felunia, DT - Figa
- Wieliczka - 1 kot
DT - Jandzia
- Schron Wrocław - 7 kotów
DS - Zorka, Duduś, Ruduś, Omar, Czupurek,
TM - Zadziorek
- Szara Przystań - 3 koty
DS - Solo, Smoluch, Simba
- Justyna 8585 - 9 kotów
DS - Mizzi, Łapka, Kapelusznik, Tygrys, Norka, Nosek, Krufka, Bobo, Brytan
- Koszalin - 3 koty
DS - Lizak, Szary DT - Mruczek
- Katowice - 3 koty
DS - Bleki, Syczek
- schron Gliwice - 2 koty sparaliżowane
DS - Gatto, Dusia
- schron Ruda Sl. - 1 kot
DT - Kubuś
- KAN Radomsko - 3 koty
DS - Kredka, Krawacik, Lilka
- schron Konin - 2 koty
DS Wnysia/Shadow DT Czaplinek
- schron Paluch - 1 kot
DT - Adaś
- Będzin interwencja u wrózki 2 koty
DS - Dune DT - Joda
Razem miałam 45 kotów forumowych
- DS 33 koty
- DT 7 kotów
- TM 2 koty
- rezydenci 2 koty
Teraz Liwia_ możesz z czystym sumieniem napisać o mnie zbieraczka kotów. Wszystkie koty maja udokumentowane na forum informacje jak również wstawione zdjęcia z nowych domków. Przypominam, że koty które brałam do siebie przebywały u mnie nie miesiąc ale czasami 5 m-cy zanim je wystawiłam do adopcji. Najpierw musiałam wyleczyć np. rany pooperacyjne Omara po usunięciu łapki, wyprowadzić Rudusia z urazu neurologicznego i depresji, usunąć operacyjnie oczko Czaplinka, czy najnormalniej w świecie odkarmić zabiedzone koty ze schroniska. Życzę Wam na forum abyście miały tyle pieniędzy żebyście mogły wziąść jednorazowo 15 tymczasów. Przyjemnych nagonek mnie one juz nie dotyczą![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], sherab i 709 gości