Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:Tymku przepraszam............ jeśli coś zrobiłam źle....................
spotkałam się z wyrzutami że za długo go chciałyśmy z panią doktor utrzymać przy z życiu, że on się męczył......... wydaje mi się że nie było błędu............. jeśli tak, wybacz Tymku, chciałyśmy z całego serca jak najlepiej........................... nie da się tego wyrazić słowami[/size]
mamucik pisze:jessi74 pisze:Tymku przepraszam............ jeśli coś zrobiłam źle....................
spotkałam się z wyrzutami że za długo go chciałyśmy z panią doktor utrzymać przy z życiu, że on się męczył......... wydaje mi się że nie było błędu............. jeśli tak, wybacz Tymku, chciałyśmy z całego serca jak najlepiej........................... nie da się tego wyrazić słowami[/size]
Zawsze trzeba walczyć do końca. Dobrze zrobiłyście. Ja w takich wypadkach zawsze się zastanawiam, czy osoby to wyrzucające tez chciałyby, żeby nie walczyć o nie, tylko poddać je eutanazji. Myślę, że wtedy światopogląd mógł by się im zmienić. Oczywiscie sa skrajne przypadki, kiedy brak eutanazji byłby okrucieństwem, ale jeśli jest choć cień nadziei, trzeba sp[róbować. Bo nieraz się udawało
Monisek pisze:Prywatny detektyw mógłby ustalić sprawców, pewnie nie zabrałoby to dużo czasu i uniknęłoby się błędów.
Tyle ze to są koszty![]()
sous_sol pisze:Pamiętajmy, że agresji agresją nie pokonamy.
Ten morderca też kiedyś był gołym niemowlakiem. Wiele zła musiało go spotkać zanim sam zamienił się w potwora.
Nie mam zamiaru nikogo rozgrzeszać, ta osoba powinna ponieść konsekwencje swojej zbrodni.
Ale zanim rzucimy hasłem w stylu "jemu też powinno się obciąć język" itd zastanówmy się chwilę...bo to na prawdę błędne koło...
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, puszatek i 128 gości