S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2010 12:37 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Ja po długiej nieobecności netowej się rozglądam co na forum slychać:(

Gdyby ktos chciał mięso to jutro Pan będzie na Śląsku.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lut 22, 2010 13:20 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

mar_tika pisze:Nie wiem czy ktokolwiek pamięta moją Petrę.Trafiła do mnie na poczatku wrzesnia z jednej z piwnic z DG .Dziczka z kk .Była u mnie do grudnia na oswajaniu.W grudniu przejęla ją Kessie .W styczniu Petra została wysterylizowana .Tydzień temu zawiozłam ją do nowego domu.Miejmy nadzieję że jest to jej ostatni przystanek w poszukiwaniu domu.Bardzo proszę trzymajcie kciuki .Bo pani bardzo fajna ,ale jest jeszcze kotka stacjonarna Marusia ktora narazie nie za bardzo pokochała petrę :roll:
Oto Pietrucha
Obrazek

kciuki mocno zaciśnięte będą :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lut 22, 2010 17:57 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Otworzyłam nowy wątek swoim kociastym.

viewtopic.php?f=13&p=5641549#p5641549

Mój debiut jako autora :D
Liczę na pomoc w szukaniu domków i pdrzucanie :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lut 22, 2010 18:31 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Obrazek
To Melunia. Kicia jest u mnie od ok. 3 tyg. na DT, kochana spokojna mądra. Dla tych, którzy nie pamiętają Mela miała zawsze duży brzuszek. Przy okazji sterylizacji wet. sprawdził czy coś sie nie dzieje złego, wszystko było ok. Podczas pobytu u mnie brzuszek się powiększał. Dziś znalazłam czas, żeby ponownie przebadać Mele. Niestety to czego nie chciałam dopuszczać do siebie potwierdziło się. Mela ma płyn w jamie brzusznej. Wszystko wskazuje na to, że winowajcą jest FIP. Kicia zostaje u mnie nie jest do adopcji. Na razie nie ma innych objawów.....ale wszyscy wiedzą, że FIP to wyrok. :cry: :cry: :cry:
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Pon lut 22, 2010 18:35 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

felinae pisze:Obrazek
To Melunia. Kicia jest u mnie od ok. 3 tyg. na DT, kochana spokojna mądra. Dla tych, którzy nie pamiętają Mela miała zawsze duży brzuszek. Przy okazji sterylizacji wet. sprawdził czy coś sie nie dzieje złego, wszystko było ok. Podczas pobytu u mnie brzuszek się powiększał. Dziś znalazłam czas, żeby ponownie przebadać Mele. Niestety to czego nie chciałam dopuszczać do siebie potwierdziło się. Mela ma płyn w jamie brzusznej. Wszystko wskazuje na to, że winowajcą jest FIP. Kicia zostaje u mnie nie jest do adopcji. Na razie nie ma innych objawów.....ale wszyscy wiedzą, że FIP to wyrok. :cry: :cry: :cry:

:( biedna kochana spokojna Melunia. Wspieram cię mocno
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lut 22, 2010 19:31 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

:( :( :( :( :(

Najgorszy z najgorszych syfów jakie są mozliwe :cry:

Monika trzymajcie się :|
MIKUŚ

Post » Pon lut 22, 2010 20:03 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

felinae pisze:Mela ma płyn w jamie brzusznej. Wszystko wskazuje na to, że winowajcą jest FIP.

Może to jednak nie to :(trzymam kciuki za nią :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon lut 22, 2010 20:19 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Mocno trzymam kciuki za małą :ok: Oby to nie był ten syf :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 22, 2010 21:12 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

MIKUŚ MA TEMPERATURĘ - nastąpiło przegrzanie mózgu :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Pon lut 22, 2010 21:30 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

mar_tika pisze:http://sp42.sosnowiec.pl/modules/news/index.php?storytopic=2

Taka mała reklama dla naszej działalności:)

Gdzież ta przyjazna szkoła się znajduje? :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lut 22, 2010 21:44 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Iweta pisze:

Gdzież ta przyjazna szkoła się znajduje? :D

Chyba na środuli :roll:W tej szkole pracuje Pani która adoptowała Pietruchę :D

mar_tika

Post » Pon lut 22, 2010 23:55 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Wpadam na chwilke, bo bardzo jestem zajeta :(
Chcialam Wam tylko powiedziec, ze w srode Bente bedzie kastrowana...
Bardzo prosze o kciuki !

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto lut 23, 2010 7:47 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

super :ok:
Kleo pisze:
felinae pisze:Mela ma płyn w jamie brzusznej. Wszystko wskazuje na to, że winowajcą jest FIP.

Może to jednak nie to :(trzymam kciuki za nią :ok:

moni_citroni pisze:Wpadam na chwilke, bo bardzo jestem zajeta :(
Bardzo prosze o kciuki !

kciuki mocno zaciskam :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto lut 23, 2010 9:42 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

moni_citroni pisze:Wpadam na chwilke, bo bardzo jestem zajeta :(
Bardzo prosze o kciuki !

Trzymam kciuki za kolorową panienkę :ok:

Bardzo dziękuję Kropeczko za stelaż fotograficzny zamontowany na liczniku prądowym i mocniejsze oświetlenie na kociarni :mrgreen:

Wczoraj na kociarnię Darek przerzucił 4 wory suchego jedzenia (dary od Praksedy), dowiozłam też koce podarowane przez iwetę i czyste pranie:)

A skąd dziewczyny mamy na kociarni tyle zabawek? 8O

mar_tika

[poprzednia][następna]