Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:Inga, jak ja zaglądam na ten album to wg mnie jest porządek. Albumy są podzielone na poszczególne boksy, szpitalik i kociarnia luzem. Jak dla mnie bałaganu nie ma......
Georg-inia pisze: ale jest tych zdjęć każdego kota za dużo... poczekaj, Madzia, jak to zacznie żyć, jak zacznie się dopisywać dane... no bo niby do którego zdjęcia Arsena mam dopisywać informacje? tym sposobem, żeby mieć przed wyjściem do schronu pełny przegląd, trzeba przejrzeć i przeczytać opisy każdego zdjęcia... A jak kot zostanie przeniesiony do szpitala, albo ze szpitala do boksu - ile zdjęć będziemy przenosić? jak jest jeszcze pełne info, z numerem, to ok - pewnie da się jakoś hurtem, ale jak mamy przypadek jak np. kot na zdjęciu 6 i 45? wg mnie to ten sam kot, ale musiałam się przyjrzeć. A jak zmieni boks? zaczną nam się dublować te wszystkie dzikusy
btw - na zdjęciu 17 - moim zdaniem, jest kociak w klatce, a nie w boksie...
atla pisze:powiedzcie: w albumie szpitalika na stronach 17-20 jest bury kot całkiem bez opisu. kto zacz?
magdaradek pisze:mam propozycję o umieszczenie linka do galerii picasaweb kotyliona w pierwszym albo drugim poście, żeby nie trzeba było go szukać po całym wątku, jak komuś ten link się gdzieś zagubi
magdaradek pisze:Dziewczynka biała z burymi, rudymi plamkami to Zyta. Jest w szpitaliku i moim zdaniem ma oko do usunięcia. Jej fotki są na 2 stronie wątku. Wtedy oko było ładne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości