Ori wpadła pod pociąg, nie udało się ['] Marija, dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2009 6:58 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

zaciskam całych sił :ok: :ok:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Śro wrz 09, 2009 7:00 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Dzień dobry koteczku!
Trzymam kciuki oby dziś znalazł sie domek ten jeden jedyny!
Schron to nie to, ale i tak bezpieczniej niż na ulicy. No i może ktoś wypatrzy!
:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 09, 2009 7:09 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Kociara82 pisze:po pierwsze zapytam: czemu takie imie?! Czy ono musi mu przypominac co sie stalo?! :evil:

imię nie jest dla niego, tylko dla nas, tylko my mamy skojarzenia. Mogłam nazwać go tymczasowo Mruczek - czy to by coś zmieniło? Dla niego nie - i tak siedziałby w schroniskowym szpitalu. A nam, ludziom, łatwiej go zapamiętać... kiedy trafi do własnego domu, na co nieustająco mam nadzieję, może się nazywać chośby i Fiutek... byle tylko dom jakoś go znalazł, jakoś wypatrzył... :(

Sis, nie wysłałam wczoraj fotek, chciałam jeszcze przejrzeć i obrobić te, które zrobiła Ruru. Myślę, że się nie obrazi, jeśli je wykorzystamy, żeby ratować biedaka, prawda?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 09, 2009 7:20 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Oby to byl dobry dzien, oby Cie kotku ktos wypatrzyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 09, 2009 7:33 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Piękny, smutny kot ..... :cry:

Ponieważ DT Milly sam sobie radzi z wydatkami na koteczkę, ja mam ewentualnie dołożyć się do sterylki, to też deklaruję kilka groszy dla DT Orienta, na leczenie łapeczki ... tylko ZNAJDŹ SIĘ DOMKU :idea: :!: :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro wrz 09, 2009 7:52 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Orient do góry!!!!
Musisz mieć dom!!!!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro wrz 09, 2009 7:57 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

O rety!

Mocne, mocne, mocne kciuki!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro wrz 09, 2009 8:25 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Potrzebne pieniążki wspólnymi siłami na pewno uzbieramy, tutaj potrzebny jest tylko (a raczej aż) wolny kącik....

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 09, 2009 8:31 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

gosiaa pisze:Potrzebne pieniążki wspólnymi siłami na pewno uzbieramy, tutaj potrzebny jest tylko (a raczej aż) wolny kącik....

dokładnie. Przede wszystkim ten kącik. Z resztą damy radę.
No, Orient musi cię ktoś wypatrzyć!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro wrz 09, 2009 9:06 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

hop!
ja również deklaruję pomoc finansową dla orienta, żeby tylko znalazł się DT lub DS
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Śro wrz 09, 2009 10:17 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Hop, kiciuuuuuuuu :|
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro wrz 09, 2009 10:19 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Biedny kocio :-(
Śliczny jest z tymi swoimi krzywymi oczami... Mam nadzieję, że domek niebawem się znajdzie, trzymam kciuki :ok:
Obrazek

atrophy

Od: Śro lip 05, 2006 21:57

Post » Śro wrz 09, 2009 10:50 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Georg-inia pisze:
Sis, nie wysłałam wczoraj fotek, chciałam jeszcze przejrzeć i obrobić te, które zrobiła Ruru. Myślę, że się nie obrazi, jeśli je wykorzystamy, żeby ratować biedaka, prawda?

Oj, Inga, oczywiście, że bierz co tylko się nadaje
po to to jest, byle domek się znalazł...

on ma otwartą ranę na tej nóżce
a tam pełno wirusów, wszystkiego
w każdej chwili jest szczególnie narażony :( :( :( :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 09, 2009 10:53 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

Kciuki za domek :ok: :ok:

Ona_Sc

Od: Sob maja 16, 2009 12:05

Post » Śro wrz 09, 2009 10:57 Re: Wpadł pod pociąg, czy schronisko dokona dzieła? OrientExpres

ruru pisze:on ma otwartą ranę na tej nóżce
a tam pełno wirusów, wszystkiego
w każdej chwili jest szczególnie narażony :( :( :( :(

oglądałam tę łapkę, wytwarza się coś w rodzaju skóry na tym, taka tkanka bliznowata, ale fakt - póki co wygląda to jak otwarta rana :( i to jest największy problem właśnie w przypadku Orienta - o to trzebaby zadbać. A w schronisku - wiadomo jak jest...
Poza tym to on sobie bardzo ładnie radzi, łazikuje, sam je...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]