Gizmo po kastracji ... wnętr

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 19, 2009 10:40

Wczorajsza noc to był poprostu koszmar.
Gnojki sie dogadały i biegały ciagle po łózku mały mnie podrapał po nosie przez przypadek.Skonczyło sie na tym ze czarna dostała w dupsko a mały za kare spał zamkniety w kontenerku .Nawet nie miauczał tylko odrazu poszedł spac wrrrr jestem nie wyspana :( Wstawanie o 4:20 do pracy to koszmar.

Skaranie Boskie z tymi kotami !

Czy ktos używał moze małych szelek dla kotkow z krakvetu.pl ? Chcialam takie kupic tylko niewiem czy to nie wydawanie pieniedzy w bloto.Maly zaraz z nich wyrosnie a chce go juz pomalu uczyc chodzic w szeleczkach.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Wto sie 25, 2009 17:47

Małe kotki sie juz dotarły :wink: wkońcu ale musza sie dzielić przybraną mamą (Puśka)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Wto sie 25, 2009 20:56

Podziwiam się jaki jestem cudowny
Obrazek
Obrazek

Jaki jestem dłuuugiiii
Obrazek

wercia

Post » Wto sie 25, 2009 22:21

wercia pisze:Czy ktos używał moze małych szelek dla kotkow z krakvetu.pl ? Chcialam takie kupic tylko niewiem czy to nie wydawanie pieniedzy w bloto.Maly zaraz z nich wyrosnie a chce go juz pomalu uczyc chodzic w szeleczkach.

Obejrzałam te krakvetowskie szelki. Nie bardzo mi leży to, że maja półkole do podpinania smyczy na jednej z obręczy.
Lepiej się sprawdzają szelki, gdzie półobręcz jest w połowie paska łączącego obręcze: http://www.zooplus.pl/shop/koty/transpo ... kota/32810

Na razie jest maleńki, na pewno wyrośnie z kocięcych szeleczek. Może, pożycz od kogoś małe, a jak kotek dorośnie, dobierzesz mu właściwe.

Edit: znalazłam u siebie, stareńkie, dość badziewiaste szeleczki. Można je poskracać na maksa i dopasować do malucha. Jak chcesz, daj adres na pw a wyśle Ci je. Nawet jak je potniesz a potem wyrzucisz to mała strata.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw sie 27, 2009 21:08

Kupiłam szeleczki firmy Trixie dla malych kotkow.To nic ze wyrosnie ale fajnie syte jak na miare i mozna stopniowo regulowac.
aopatrzylam sie tez w fajowa torbe dla kotka:)

wercia

Post » Wto wrz 01, 2009 10:43 Re: Gizmo ze smietnika ..Zostaje !! Razem z Balbina :)

Bardzo nam sie podoba nowa oprawa forum Miau :D
Obrazek
A tutaj malutka sesja z wczorajszego dnia..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Wto wrz 01, 2009 10:51 Re: Gizmo ze smietnika ..Zostaje !! Razem z Balbina :)

Taka mam fajniutką torbe
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Wto wrz 01, 2009 19:54 Re: Gizmo ze smietnika ..Zostaje !! Razem z Balbina :)

Śliczne te twoje kotusie a torba super 8)

Ona_Sc

Od: Sob maja 16, 2009 12:05

Post » Pon wrz 07, 2009 15:54 Re: Picolo i Kalina..bylo Gizmo(ze smietnika) Balbina z pod auta

Przechrzciłam Gizma na Picolo 8)
Obrazek
Zamówiłam mu taka calkiem fajna adresówke
Obrazek
Wiewióreczka
Obrazek

Kalinka
Obrazek

wercia

Post » Śro wrz 09, 2009 16:04 Re: Picolo i Kalina..bylo Gizmo(ze smietnika) Balbina z pod auta

Kotki rosną jak na drożdzach chociaz Picolo to chyba jakos wolniej albo ja nie zauważam a Kalina to pnie sie w górę i w długość.Widze po zdjeciach jak ja z pod auta wyciągłam byla taka mala a teraz to pannica.Niecierpliwie czekam na pierwsza rujke i potem biegiem na sterylke.
ObrazekObrazek
Obrazek
Buziaczki
Obrazek
Kocham tego kotka
Obrazek
Gruby serdel w torbie
Obrazek

wercia

Post » Nie wrz 27, 2009 14:32 Re: Picolo i Kalina..bylo Gizmo(ze smietnika) Balbina z pod auta

Pochwale sie ze jestem w pracy z moim Gizmem ale on zamiast ladnie spac w swoim transporterku to spi na mojej bluzie na biurku .. szok :) Szkoda ze tylko on tak lubi jezdzic autem bo bym mu wziela jakiegos kolege do zabawy a tak sam musi byc tylko ze mna :cry:

wercia

Post » Czw paź 01, 2009 9:06 Re: Picolo i Kalina..bylo Gizmo(ze smietnika) Balbina z pod auta

A co u Marcelka?
Zdjęcia jakieś miały być... :(
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto lis 03, 2009 14:39 Re: Picolo i Kalina..bylo Gizmo(ze smietnika) Balbina z pod auta

Marcel mieszka w bardzo porządnej katolickiej rodzinie hihi Dziewczyna ktora go zabrala mieszka z mama i tata.Marcel ma za brata kota zabranego z innego domu taki sam klon jak on sam.
Musielismy go oddac bo jak juz był wiekszy przestał sie dogadywac z moimi starymi kotami.Ciągle je gryzł.Na tyle to bylo niebezpieczne ze koty mialy rany gryzione.Drapac nie mógł bo miał obciete pazury i nic nie pomogło.Ani ziółka ani kocimietka nawet psikaczka z wodą.Jak go ostatni raz widziałam byl juz wielki i gruby(kastrat) do tego jezdzi z tą dziewczyna samochodem.
NIestety juz mnie nie poznał tylko fuczał na kolankach swojej Pani.

wercia

Post » Śro lis 11, 2009 12:45 Re: Picolo i Kalina..bylo Gizmo(ze smietnika) Balbina z pod auta

Mam problem z Kalina (ta czarna) chyba ma juz ok 6 mc albo troszke wiecej i niewiem co sie jej dzieje biega ciagle,skacze po scianach i jest nadpobudliwa.Nie jestem pewna jak z jej rujka ale jakis czas temu byla dziwna,tak jak by miala.

Czy ja juz ja moge wysterylizowac ?Bo z nia sa same klopoty nikt jej nie goni a ona sie zachowuje jak dzikus.
Dzis zwiala przez drzwi ale znalazlam ja w suszarni jak lezala w koncie bo dzikusy musialy ja pogonic.Niewiem co z nia jest nie tak.
Wszystkie sie zachowuja normanie a jej odwala :evil:
Obrazek

wercia

Post » Śro lis 11, 2009 20:31 Re: Picolo i Kalina..bylo Gizmo(ze smietnika) Balbina z pod auta

wercia pisze:Czy ja juz ja moge wysterylizowac ?

Możesz jak najbardziej, nie ma na co czekać. :wink:
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

[poprzednia][następna]