Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Miałam (naiwna!) nadzieję, że to jest dla wszystkich jasne.
jopop pisze:Przeczytałam wątek o głosowaniu na Krakvecie i znów mi się zrobiło smutno. Nie rozumiem dlaczego mój nick jest używany w jakiejś kompletnie bezsensownej niedotyczącej mnie utarczce.
Tak czy inaczej, wyjaśnienie dla zaniepokojonych:
TAK, MAM OLBRZYMI DŁUG u WETA. Ale nie grozi mi odmowa leczenia w Boliłapce, spokojnie. Koty są bezpieczne.
TAK, MAM W DOMU TYLKO 2 TYMCZASY. Ale podstawą mojej działalności są nie jest bycie Wielkim Domem Tymczasowym, tylko KASTRACJE; tymczasy to tylko efekt uboczny. Staram się wyszukiwać DT, wspierać je i koordynować wspólne ratowanie kociąt, częściowo współfinansując opiekę nad nimi (i na to potrzebuję pieniądze i jedzenie dla kotów).
Miałam (naiwna!) nadzieję, że to jest dla wszystkich jasne.
Aleba pisze:Ja nie rozumiem w jakim celu w ogóle pisałaś coś o Asi. Ocenianie swojej działalności i sytuacji przez pryzmat tego, że inni mają lepiej (mniej tymczasów) czy też gorzej (większy dług) - no jakoś niefajne mi się to wydaje. Szczególnie, jeśli ci inni wyraźnie piszą, że sobie tego nie życzą.
A co do zdania o tymczasach - naprawdę nie rozumiesz czy udajesz, że nie rozumiesz? Niemalże jednym ciągiem piszesz, że Ty masz w domu 50 tymczasów, a jopop tylko 2. No niby fakt, szkoda tylko, że "zapomniałaś" napisać o tym, co Asia podkreśliła tu wyżej - Jej działalność ukierunkowana jest nie na tymczasowanie, a na kastracje.
jopop pisze:OLU - DZIĘKUJĘ!!! Nie wiem co bym zrobiła bez Twojej pomocy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości