jestem całkowicie neutralna.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cangu pisze:[...]ja też sie boje jej zaufać, że przekaże potem prawdziwe informacje
Aniołek_ pisze:cangu ja nawet nie proszę o nr telefonutylko chciałabym miejscowośc, w której miała być robiona transfuzja, dobrze?
Aniołek_ pisze:cangu ja nawet nie proszę o nr telefonutylko chciałabym miejscowośc, w której miała być robiona transfuzja, dobrze?
Agn pisze:Aniołek_ pisze:cangu ja nawet nie proszę o nr telefonutylko chciałabym miejscowośc, w której miała być robiona transfuzja, dobrze?
Nie jesteś. Domagasz się konkretnych info. A to już określa, po której stronie jesteś.
Mariadom pisze:mamakuku to zrozumiała może ty też się postarasz?
cangu pisze:Przepraszam Aniołek, wiem, że możesz być neutralna ale po tym wszystkim się boje
cangu pisze:Przepraszam Aniołek, wiem, że możesz być neutralna ale po tym wszystkim się boje
Aniołek_ pisze:Agn pisze:Aniołek_ pisze:cangu ja nawet nie proszę o nr telefonutylko chciałabym miejscowośc, w której miała być robiona transfuzja, dobrze?
Nie jesteś. Domagasz się konkretnych info. A to już określa, po której stronie jesteś.
Ok, nie jestem osobą neutralną, chciałabym się jedynie dowiedzieć gdzie miała być przeprowadzona ta transfuzja (miejsce - nie wet).
A czy określa po której stronie jestem... strona to pojęcie wzgledne jak dla mnie
cangu pisze:dziekuje, że grzecznie pytasz, właśnie próbuje się dodzwonić do właścicielek i dowiedzieć coś więcej. nanetke prosiłam na prywacie o numer telefonu i boi się mi dać więc ja też sie boje jej zaufać, że przekaże potem prawdziwe informacjeanna57 pisze:O 18 kot mial mieć transfuzję.
O 19.45 piszesz, że po badaniach dostał "chemię"![]()
Po jakich badaniach i jaką chemię, na litość...
To wszystko, badania i chemia zmieściły się w tym czasie, ekxpresowo![]()
Nic nie rozumiem,...
Wyjaśnij mi to proszę...
aga9955 pisze:Mariadom pisze:mamakuku to zrozumiała może ty też się postarasz?
Ale ja nie zrozumialam i sie nie postaram bo mi sie nie chce.
Mysle ze skoro byly zbierane srodki finansowe na tym forum to cangu tak jaki inni korzystajacy z forumowej pomocy powinna sie rozliczyc i co wiecej informowac o stanie kota i planach lub dzialaniach podjetych w celu jego wyleczenia.
Nowy watek nowe rewewlacje. Tamten zostal zamkniety bo byl malo wygodny czy co? nie rozumiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 60 gości