Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Nie mogę się doczekać wakacji, bo w szkole mam 3 płaszcze, które dostała znajoma od znajomych i podarowała dla pani Hanki z Kątów Wr. Gdyby pani Hanka mogla w nich chodzić, bo płaszcze za obszerne, to w tym sezonie musiałaby nosić 6. Więc płaszczyki pójdą na myszy i szczurzaki dla kociastych![]()
Ale gdyby komuś znudził sie płaszczyk, kurtka, zasłony, to proszę do mnie pisać
Thorkatt pisze:A to trzeba pomysleć. Do godzinki czasu i każdy moze mieć po szczurzaku.
Moze jak Kicia zacznie z wózkiem do parku jeździć, to jakieś spotkanie na ławce?
Agness78 pisze:Thorkatt pisze:A to trzeba pomysleć. Do godzinki czasu i każdy moze mieć po szczurzaku.
Moze jak Kicia zacznie z wózkiem do parku jeździć, to jakieś spotkanie na ławce?
Bardzo chętnie
Thorkatt pisze:Bardzo lubie to miejsce, zazwyczaj na koniec roku wybieram sie tam z moją klasą.
Więc miejsce to już mamy.
ale szczurzaków grilować nie będziemy
Kicia_ pisze:Piknik przy Górce Skarbowców to popularny sposób spędzania czasu wielu Wrocławian. Można też namówić maxiking na zorganizowanie zlotu czarownic przy grillu
maxiking pisze:Kicia_ pisze:Piknik przy Górce Skarbowców to popularny sposób spędzania czasu wielu Wrocławian. Można też namówić maxiking na zorganizowanie zlotu czarownic przy grillu
zlot... bardzo chętnie... wpisowe:
2 szt szczurzaków
1szt super pyszna sałatka
1szt niania dla Gucia![]()
dużo dobrego humoru
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Patrykpoz i 85 gości