Wystawa 4-5.10.03 w Warszawie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 05, 2003 23:19

Kiara pisze:Jak rozumiem "syberyjski nevada" to syberyjska neva masquerade? Nie spotkalam sie z takim okresleniem :?

Tak, Neva masquerade... nie wiem, jakos mi sie z Nevada (taki stan w USA) kojarzy i robie takie bledy :? .
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Nie paź 05, 2003 23:24

Kasia D. pisze:A czemu nie ma zdjęć kotów AS i maleńkiej brytyjki, która w sobote zdobyła Best of Total?

A pytalem sie czy zamawiasz jakies? Brytyjczyk 11 - to chyba ta byrytjka o ktora prosilas?

No i dwóch norwegów, które były akurat vis a vis mojego stoiska: rudo-białego kocurka i czarno-białej koteczki 8O

A to akurat maine coon chyba byly... zajrzyj na maine_coon 4,5,6.

Dodam, ze główna atrakcją wystawy nie były koty tylko poprzebijane opony we wszystkich niemal samochodach na parkingu... :twisted: :twisted: :twisted:
Konkurencja czy co...?

Taka dzielnica, taka okolica... po prostu Praga Polnoc :roll:

vitez

Post » Pon paź 06, 2003 7:22

:lol:
witam po wystawie i śpieszę z wyjasnieniem
niebieskooki niebieski kocur opisany jako rosyjski to ani spaprany rusek, ani zły w typie brytol.

o ile mnie pamięc nie myli, jest to Baton Tin Ton, przepiękny niebieski TONK o oczach koloru morskiej wody. sprawdzę po południu w katalogu.

było ich więcej, zakochałam się w tonkach, ale ten kocur powalił mnie na kolana. i o ile dobrze pamiętam w drugim dniu wystawy był na drugim miejscu w BISie.

dziękuję za gratulacje, wyniki Olcia samą mnie zaskoczyły. :lol:

a dodatkowo poznałam spotkałam kilka fantastycznych osób i z forum i z wystawców.

ogólnie wystawę zaliczam na duży plus.
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Pon paź 06, 2003 7:26

vitez pisze:[
Dodam, ze główna atrakcją wystawy nie były koty tylko poprzebijane opony we wszystkich niemal samochodach na parkingu... :twisted: :twisted: :twisted:
Konkurencja czy co...?

Taka dzielnica, taka okolica... po prostu Praga Polnoc :roll:

to jest mniej przyjemny akcent wystawy.

dodam tylko, że pocięte zostały opony na parkingu wystawców.
ktoś zadał sobie trud, wlazł na ogrodzony teren i .... :x :evil:

opony zwiedzających i wystawców którzy zaparkowali na ogólnodostępnych parkingach zostały oszczędzone.
nie skomentuję tego.

szczęście, że przyjechałam pociągiem :roll:
cóż, ciężko takie coś skomentować.
Obrazek

Olivia

Post » Pon paź 06, 2003 8:04

Olivia pisze::lol:
witam po wystawie i śpieszę z wyjasnieniem
niebieskooki niebieski kocur opisany jako rosyjski to ani spaprany rusek, ani zły w typie brytol.

o ile mnie pamięc nie myli, jest to Baton Tin Ton, przepiękny niebieski TONK o oczach koloru morskiej wody. sprawdzę po południu w katalogu.

było ich więcej, zakochałam się w tonkach, ale ten kocur powalił mnie na kolana. i o ile dobrze pamiętam w drugim dniu wystawy był na drugim miejscu w BISie.

dziękuję za gratulacje, wyniki Olcia samą mnie zaskoczyły. :lol:

a dodatkowo poznałam spotkałam kilka fantastycznych osób i z forum i z wystawców.

ogólnie wystawę zaliczam na duży plus.

Gratuluje pierwszej wystawy :) i jak rozumiem - moge ogratulowac dwoch EX1 :)

a co do kota podobnego do ruska - spadl mi kamien z serca :) bo juz myslalam, ze ktos krzyzuje te jak dla mnie najbardziej niemieszana rase. Dzieki za wyjasnienia Olivio :) duza buzka za to dla Ciebie :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon paź 06, 2003 8:05

Olivia pisze:o ile mnie pamięc nie myli, jest to Baton Tin Ton, przepiękny niebieski TONK o oczach koloru morskiej wody. sprawdzę po południu w katalogu.

To ja poczekam... wlasnie updaejt zrobilem. Troche zdjec pozmienialo nazwy i numerki... kilka kotow zmienilo przynaleznosc rasowa :D dzieki kinus i forum BRI glownie brytyjczyki ze szkockimi zostaly pogodzone :) . A co do tego tonka... na tonka to on tez srednio wyglada :roll: . Ale co ja tam sie znam... ;)

vitez

Post » Pon paź 06, 2003 8:08

kinus pisze: [
Gratuluje pierwszej wystawy :) i jak rozumiem - moge ogratulowac dwoch EX1 :)

no to sie pochwalę :oops:
2x EX i 2x CAC
:lol:

po cichutku licze na trzeciego CACa na wiosnę i tym samy Olcia "zaliczy" championat krajowy.
a ponieważ wystawa to nie jest jej ulubiona rozrywka, na tym poprzestaniemy.
Obrazek

Olivia

Post » Pon paź 06, 2003 9:05 wystawa

hej, moje kocie tez byly na tej wystawie, niestety nie znalazlam ich na fotkach, w kazdym razie jak ktos byl to moze zapamietal dwie wystraszone panny (jedna siedzaca prawie non stop w kuwecie) w bordowych zaslonkach ;) jak tz wroci to wkleje fotki, pozdrawiam
bea

bea

Od: Nie maja 04, 2003 19:55

Post » Pon paź 06, 2003 9:09

ja kocham abisyńczyki :!: :crying:
Chcę abisńczyka :crying: :!:
i nie będę wybrzydzać nad umaszczeniem.
Może mi ktoś na urodziny sprawi abisyńczyka? :wink:

A tak poza tym podobają mi się tonki i syberyjczyki.

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon paź 06, 2003 9:09 Re: wystawa

bea pisze:hej, moje kocie tez byly na tej wystawie, niestety nie znalazlam ich na fotkach, w kazdym razie jak ktos byl to moze zapamietal dwie wystraszone panny (jedna siedzaca prawie non stop w kuwecie) w bordowych zaslonkach ;) jak tz wroci to wkleje fotki, pozdrawiam
bea

Taaaaaaaak? A jaka rasa, bo zapomniałam :oops: ?
I czemu nic nie pisałas? Natychmiast poleciałabym zobaczyc kotki i pogadać z TZ-em o Maciusiu.
Buuuuuuuu........ przepadło....... :cry: :cry: :cry:

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon paź 06, 2003 9:13 Re: wystawa

Kasia D. pisze:
bea pisze:hej, moje kocie tez byly na tej wystawie, niestety nie znalazlam ich na fotkach, w kazdym razie jak ktos byl to moze zapamietal dwie wystraszone panny (jedna siedzaca prawie non stop w kuwecie) w bordowych zaslonkach ;) jak tz wroci to wkleje fotki, pozdrawiam
bea

Taaaaaaaak? A jaka rasa, bo zapomniałam :oops: ?
I czemu nic nie pisałas? Natychmiast poleciałabym zobaczyc kotki i pogadać z TZ-em o Maciusiu.
Buuuuuuuu........ przepadło....... :cry: :cry: :cry:

no :(
Obrazek

Olivia

Post » Pon paź 06, 2003 9:14

Bea pisala, ze TZ jedzie :) nawet proponowala transport zarcia w wystawy do Poznania z tego co pamietam :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon paź 06, 2003 9:15

kinus pisze:Bea pisala, ze TZ jedzie :) nawet proponowala transport zarcia w wystawy do Poznania z tego co pamietam :)

Mam nauczke, żeby dokładnie czytac forum... :evil:

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon paź 06, 2003 9:16 ...

pisalam Kasiu w Twoim watku sklepikowym, oferowalam nawet transport dla Twoich zamowien na trasie warszawa szczecin oraz chcialam cennik Twoich towarow bo chcialam cos zamowic, ale post pozostal bez odpowiedzi, myslalam, ze nikt nie jest zainteresowany... wystawiane panny to mco i brytyjka w klasie dzieciakow czyli 3-6 m-cy (mialy klatke obok jawajki i takiego slicznego korniszka), obie zdobyly ex1 a mco niemal dostala sie do bis-u ale strasznie spieta byla i wystraszona i nic z tego nie wyszlo... ale w tej chwili nie potrafie sie z tego cieszyc, maciek caly czas mi w glowie siedzi... :-(

bea

Od: Nie maja 04, 2003 19:55

Post » Pon paź 06, 2003 9:19

bea, w taki razie byłyśmy tuż obok siebie :D

twój TŻ pomógł mi plecak założyć.

twoje kicie piękne

tym bardziej szkoda
Obrazek

Olivia

[poprzednia][następna]