Kiara pisze:Jak rozumiem "syberyjski nevada" to syberyjska neva masquerade? Nie spotkalam sie z takim okresleniem
Tak, Neva masquerade... nie wiem, jakos mi sie z Nevada (taki stan w USA) kojarzy i robie takie bledy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kiara pisze:Jak rozumiem "syberyjski nevada" to syberyjska neva masquerade? Nie spotkalam sie z takim okresleniem
Kasia D. pisze:A czemu nie ma zdjęć kotów AS i maleńkiej brytyjki, która w sobote zdobyła Best of Total?
No i dwóch norwegów, które były akurat vis a vis mojego stoiska: rudo-białego kocurka i czarno-białej koteczki![]()
Dodam, ze główna atrakcją wystawy nie były koty tylko poprzebijane opony we wszystkich niemal samochodach na parkingu...![]()
![]()
![]()
Konkurencja czy co...?
vitez pisze:[Dodam, ze główna atrakcją wystawy nie były koty tylko poprzebijane opony we wszystkich niemal samochodach na parkingu...![]()
![]()
![]()
Konkurencja czy co...?
Taka dzielnica, taka okolica... po prostu Praga Polnoc
Olivia pisze::lol:
witam po wystawie i śpieszę z wyjasnieniem
niebieskooki niebieski kocur opisany jako rosyjski to ani spaprany rusek, ani zły w typie brytol.
o ile mnie pamięc nie myli, jest to Baton Tin Ton, przepiękny niebieski TONK o oczach koloru morskiej wody. sprawdzę po południu w katalogu.
było ich więcej, zakochałam się w tonkach, ale ten kocur powalił mnie na kolana. i o ile dobrze pamiętam w drugim dniu wystawy był na drugim miejscu w BISie.
dziękuję za gratulacje, wyniki Olcia samą mnie zaskoczyły.![]()
a dodatkowo poznałam spotkałam kilka fantastycznych osób i z forum i z wystawców.
ogólnie wystawę zaliczam na duży plus.
Olivia pisze:o ile mnie pamięc nie myli, jest to Baton Tin Ton, przepiękny niebieski TONK o oczach koloru morskiej wody. sprawdzę po południu w katalogu.
kinus pisze: [
Gratuluje pierwszej wystawyi jak rozumiem - moge ogratulowac dwoch EX1
![]()
bea pisze:hej, moje kocie tez byly na tej wystawie, niestety nie znalazlam ich na fotkach, w kazdym razie jak ktos byl to moze zapamietal dwie wystraszone panny (jedna siedzaca prawie non stop w kuwecie) w bordowych zaslonkachjak tz wroci to wkleje fotki, pozdrawiam
bea
Kasia D. pisze:bea pisze:hej, moje kocie tez byly na tej wystawie, niestety nie znalazlam ich na fotkach, w kazdym razie jak ktos byl to moze zapamietal dwie wystraszone panny (jedna siedzaca prawie non stop w kuwecie) w bordowych zaslonkachjak tz wroci to wkleje fotki, pozdrawiam
bea
Taaaaaaaak? A jaka rasa, bo zapomniałam?
I czemu nic nie pisałas? Natychmiast poleciałabym zobaczyc kotki i pogadać z TZ-em o Maciusiu.
Buuuuuuuu........ przepadło.......![]()
![]()
kinus pisze:Bea pisala, ze TZ jedzienawet proponowala transport zarcia w wystawy do Poznania z tego co pamietam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, Majestic-12 [Bot] i 37 gości