nika28 pisze:Feliway dla Kleo potrzebny...![]()
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nika28 pisze:Feliway dla Kleo potrzebny...![]()
nika28 pisze:Dzwoniłam dzisiaj do karmicielki, 2 kotki z ul. Pustynnej wysterylizowane, Pani jutro odbiera je z lecznicy![]()
nika28 pisze:Byłam jeszcze przed chwilą u drugiej karmicielki z tego samego osiedla. Niestety nie mam dobrych wieści co do kota ze złamaną miednicą... On ma ten uraz już kilka lat...Na tym osiedlu ludzie bardzo nie lubią kotów... Ktoś złamał mu tę miednicę kijem... Kot jest stary, Pani powiedziała że kiedyś próbowała go złapać, ale się nie udało. Boże, ja muszę tego kota złapać, teraz ryczę i ledwo widzę klawiaturę...
![]()
Dowiedziałam się jeszcze że są trzy kocięta. Pani dokarmia je, ale jak ich nie złapię, ludzie je zabiją. Niedawno była tu taka sprawa, że babka do mleka dodawała gipsu, koty to piły i w męczarniach umierały... Była policja i wszyscy i g.... z tego wyszło, babka teraz się śmieje że jej nie ukarali... Pani powiedziała mi też że jedna kotka chodzi już w ciąży, ale nie siedzi ciągle w tym samym miejscu, więc raczej jej nie złapiemy...![]()
Boże, modle się żeby tylko ten ze złamaną miednicą się złapał
kasia86 pisze:Nasze państwo niestety daje zgodę na takie postępowanie!
Ja, jako polka, to wstydzę się za takie ''prawo''!!!.
Korciaczki pisze:Zibi, Kleo, Amik![]()
![]()
Cameo pisze:Co u Kleo?
A imię: może Lila, Wanilka, Amber, Beza, Jessi, Misia, Niunia...?
kasia86 pisze:nika28 pisze:Byłam jeszcze przed chwilą u drugiej karmicielki z tego samego osiedla. Niestety nie mam dobrych wieści co do kota ze złamaną miednicą... On ma ten uraz już kilka lat...Na tym osiedlu ludzie bardzo nie lubią kotów... Ktoś złamał mu tę miednicę kijem... Kot jest stary, Pani powiedziała że kiedyś próbowała go złapać, ale się nie udało. Boże, ja muszę tego kota złapać, teraz ryczę i ledwo widzę klawiaturę...
![]()
Dowiedziałam się jeszcze że są trzy kocięta. Pani dokarmia je, ale jak ich nie złapię, ludzie je zabiją. Niedawno była tu taka sprawa, że babka do mleka dodawała gipsu, koty to piły i w męczarniach umierały... Była policja i wszyscy i g.... z tego wyszło, babka teraz się śmieje że jej nie ukarali... Pani powiedziała mi też że jedna kotka chodzi już w ciąży, ale nie siedzi ciągle w tym samym miejscu, więc raczej jej nie złapiemy...![]()
Boże, modle się żeby tylko ten ze złamaną miednicą się złapał
Ręce opadają jak się czyta takie okrucieństwo!![]()
Nasze państwo niestety daje zgodę na takie postępowanie!
Ja, jako polka, to wstydzę się za takie ''prawo''!!!.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 628 gości