Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Stan kotów na dzień 17 maja 2009 r.
BARAK:
209/09 2 letni kocurek, niestety dzikusek
201/09 Kotka oddana do sterylizacji, jednak okazało się, że ma zaburzenia neurologiczne i nie może wrócić na wolność. Nie ma na nią pomysłu, bo przejawia zachowania agresywne i jest troszkę nieobliczalna. Wymaga doświadczonego opiekuna.
208/09 10 letni CINEK, łagodny, sympatyczny kocurek, załatwia się do kuwety.
218/09 Kocurek pogryziony, zszyta łapka, widać, że go boli, ale próbuje na niej stawać, więc czucie jest. Fajny, oswojony, ładna, lśniąca sierść.
223 i 224/09 2 miesięczne kicie, jedna poszła juz do domu, ale nie wiem, która z nich.
138/09 Mama dużo przeszła w swoim życiu. Od marca w schronie, trafiła kotna, urodziła kocięta, które jej uśpiono. Niedługo później do schronu trafiły dwa maluchy, które odkarmiła i wychowała. Teraz sama czeka na dom, jest bardzo smutna.
188/09 1 roczna kicia, dzikusek, który po potrąceniu przez samochód trafił do schronu.
217/09 4 letnia kotna kotka, rozwiązanie planowane na połowę maja. Gdyby ktoś szukał mamki, to od połowy maja będzie do wzięcia, bo kociąt na pewno jej nie zostawią.
222/09 Niesterylizowana kotka z urazem miednicy, bardzo ją boli na razie, więc trudno ocenić, na ile jest oswojona.
Koteczka miała swój numer, została juz wyadoptowana, ale z powodu rozpadu związku, w którym miała chyba pełnić rolę dziecka, wróciła z powrotem do schronu. To młodziutka, ok. 10 miesięczna, śliczna koteczka.
KWARANTANNA:
147/09 Syjam nadal uwięziony. Niedługo zacznie się wylewać z klatki, bo jakoś go więcej za każdym razem jak go widzę.
221/09 Kocurek
Młody
Szylkrecia
Balbina
Pyzdrak
Pyzdrak z Wnykowcem
Perełka
Kamieniak, niestety nie do adopcji
Gutek pisze:Jeśli drugi maluch jest jeszcze w schronisku to mogę go wziąć na DT.
Gutek pisze:Jeśli drugi maluch jest jeszcze w schronisku to mogę go wziąć na DT.
Agness78 pisze:Gutek pisze:Jeśli drugi maluch jest jeszcze w schronisku to mogę go wziąć na DT.
o jej ale byłoby super! trzymam kciuki
co prawda lepiej żeby już go nie było ( żeby był już w DS![]()
ale napewno jakaś inna bida czeka czeka na czyjąś pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 220 gości