mam nadzieje, ze przejdzie w ciagu kilku dni, moze brzusie sie przyzwyczaja

BTW niezla mieszanka: przeczyszczajaca Sanabelle i zatykajacy RC

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Głaski dla Staruszka-Boguszka
Zofia&Sasza pisze:Głaski dla Staruszka-Boguszka i reszty ekipy.
Theodora pisze:Coś mi umknęłoMożliwe jednak, że mam problemy z percepcją
albo pamięcią
![]()
Nie wiem, kim ( i skąd) jest Pajączek
Kicorek pisze:Jeżeli Cię to pocieszy, to ja też nie wiem
Agn 8 marca 2009 pisze:Dziś razem z Despi do stada dołączył jeszcze jeden kot. Na razie nie opuszcza transportera, taki wystraszony. To ostatni kocurek, który ostał się ze stadka pewnej karmicielki. Reszta skończyła w krótkim czasie pod kołami lub w zębach psa, którego na koty szczuł psychicznie chory właściciel.
villemo5 pisze:Blanus bez kupyZnow skonczylo sie czopkiem u weta. Dla mnie taka "goniaca" karma bylaby zbawieniem. Ma ktos na zbyciu odrobine?
Kicorek pisze:Jeżeli Cię to pocieszy, to ja też nie wiem![]()
Już nie będę cytować, ale Beata niech się strzeże![]()
Fundacja KOT pisze:problem z Pajączkiem polegał na tym, że był całkowicie oswojony, pchał się na ręce.......no i był zwykłym buraskiem w białych skarpetkach
Theodora pisze:Fundacja KOT pisze:problem z Pajączkiem polegał na tym, że był całkowicie oswojony, pchał się na ręce.......no i był zwykłym buraskiem w białych skarpetkach
Dziękuję![]()
Właśnie ten bury Pajączek to moim zdaniem ideał kociej urodyPiękny
Beata pisze:Agn, jak dostaniesz paczke z karma to sie nie wystraszktos kupil i kotom nie pasowala, wiec kupilam dla Ciebie, nie jest przeterminowana ani nic
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, Google [Bot], Silverblue i 55 gości