kolejna kicia we wnykach, oszust!! chciał wyciągnąc kase!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 09, 2009 17:50

To zwykły oszust, w przeciwnym razie nie zniżył by sie to czegoś takiego :twisted: nawet dla ratowania swoich psów, tym bardzie jeśli chodziło o inne zwierzaki nie miał prawa tak postąpić :twisted:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon mar 09, 2009 17:51

Gosikbaum, to dzieki Tobie sprawa wyszła na jaw i gdyby nie Ty to kto wie jak daleko by to wszystko zaszło... :1luvu:
Mam tylko nadzieje, że sprawa bedzie w jakis sposob rozwiązana.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon mar 09, 2009 17:52

zróbmy mu zrzutke na karme dla piesków i jeszcze może pare groszy na jakieś rarytasy niech chłopak ma a co tam
będzie miał sie z czego pośmiać z kuplami
sprawa ma wymiar karny
wdawać sie z nim w jakieś jałowe dyskusje śmiechu warte
już sie pewnie cieszy ze mu sie upiekło a i jeszcze szansa na pare groszy sie kroi
ładna mi kara dla oszusta
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon mar 09, 2009 17:57

lukaszwnyki pisze:Witam. Nie, nie mam zamiaru nikogo przekonywać do jego winy bo wiem że wina jest definitywnie moja... wiem również ze zaraz wszyscy będa pisali że jestem okrutny, zgadza sie jestem ale nie bede sie juz tłumaczył jeśli nie chcecie tylko poprostu powiedzcie w jaki sposób mam wam zadośćuczynić??

Łukasz już jest na forum, gdyby komus umknęło
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon mar 09, 2009 18:01

Nie jest dla mnie żadnym wytłumaczeniem, ze brakuje pieniedzy na karme. Mozna przygotowac jedzenie domowe dosłownie za pare groszy.
Ja mam obecnie 4 psy i jak braknie pieniedzy na suchą karme psy dostaja gotowane mięso z ryżem i warzywami...tylko troche więcej roboty jest bo trzeba ugotowac, pokroić, wystudzic...nie to co suche...wystarczy sypnąć do miski :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon mar 09, 2009 18:04

droga Monika74 nie ciesze sie z kumplami ze mi sie upieklo. Naprawde jezeli nie wierzycie w to ze potrzebuje dla pieskow to piszcie ze chcecie zdjecia i zaraz je bedziecie miec
i nie beda to zdjecia z internetu, beda jakie sobie zyczycie. Chciałem dobrze a wyszło gorzej niż mogło... OFICJALNIE WAS PRZEPRASZAM

lukaszwnyki

Od: Pon mar 09, 2009 17:44

Post » Pon mar 09, 2009 18:10

teraz nie moge juz siedziec przy komputerze ale wieczorem będe znowu i jeśli bedzie na co to odpowiem każdemu... Naprawde nie chciałem zeby tak wyszlo... mam juz konsekwencje bo dostalem maila od allegro ze najprawdopodobniej likwiduja moje konto... nie bylo mi to potrzebne... spaprałem sprawę... jeszcze raz Was wszystkich PRZEPRASZAM. Będe około 21...

lukaszwnyki

Od: Pon mar 09, 2009 17:44

Post » Pon mar 09, 2009 18:12

Tacy ludzie są wredni jak możno tak naciągać innych którzy chcą pomagać.sama mam suniś z fundacji chorą na serce wymaga opieki leków fundacja chciała pomóc za co wielkie dzięki ale ja znalazłam fundusze jak? .dla psa zostawiłam papierosy czego nia mógł wyegzekwować żaden lekarz a zrobiła to boksia bo bardzo zależy mi na moich zwierzakach.Przez myśl mi nie przeszło naciągnąć kogoś.

msb259

Od: Pon lut 09, 2009 8:03

Post » Pon mar 09, 2009 18:19

fiona.22 pisze:Gosikbaum, to dzieki Tobie sprawa wyszła na jaw i gdyby nie Ty to kto wie jak daleko by to wszystko zaszło... :1luvu:
Mam tylko nadzieje, że sprawa bedzie w jakis sposob rozwiązana.

ja juz nałogowo sledze allegro i nałogowo zasypuję obsługę allegro mailami gdy coś mi w aukcji nie pasuje, a pseudohodowli na allegro jest multum, ale nie zawsze niestety sa wedlug allegro podstawy do zdjęcia aukcji, tak było np z buldogiem bez oka (otwarta rana) :( nie zdjeli

a tez mam nadzieje ze sprawa zostanie rozwiązana.
Ostatnio edytowano Pon mar 09, 2009 18:23 przez gosikbaum, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon mar 09, 2009 18:22

Mam bardzo mieszane uczucia!
Z jednej strony jestem wsciekła,że Łukasz sfabrykował zdjęcia kotki we wnykach,założył watek w celu zebrania pienędzy i skłamał,z drugiej strony potrzebuje kasy na karmę dla psów.
Sama pomagam wielu kocim biedom,wysyłam pieniądze,fanty na bazarki-wiadomo,że wszystkim nie pomogę -nie jestem w stanie!
Łukasz-nie rób tak!-nie kłam nawet w imie swojej miłości do psów-teraz swoim zachowaniem spowodowałeś,że nikt Ci nie zaufa-nawet gdybyś nie wiem jakie zdjęcia wstawił!-Cóż znacza zdjecia wobec Twojego czynu????
Szkoda,że tak rozpocząłes Swoją bytność na forum.
Mam nadzieję,że wyciągnąłes wnioski,że w inny-mniej bulwersujący sposób znajdziesz pomoc dla piesków.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon mar 09, 2009 18:24

I jeszcze jedno-słowo PRZEPRASZAM-to w Twoim wydaniu tylko słowo!
Brakuje Ci kasy na karmę,a chcesz przesłac pieniądze na konto Niuni?????
Coś tu nie "sztymuje" :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon mar 09, 2009 18:26

niestety jestem bardzo sceptycznie nastawiona co do istnienia tych piesków
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon mar 09, 2009 18:27

kropkaXL pisze:I jeszcze jedno-słowo PRZEPRASZAM-to w Twoim wydaniu tylko słowo!
Brakuje Ci kasy na karmę,a chcesz przesłac pieniądze na konto Niuni?????
Coś tu nie "sztymuje" :evil:

czyli nie tylko ja mam takie odczucia
a już myślałam ze jestem wredna
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon mar 09, 2009 18:29

kropkaXL pisze:Mam bardzo mieszane uczucia!
Z jednej strony jestem wsciekła,że Łukasz sfabrykował zdjęcia kotki we wnykach,założył watek w celu zebrania pienędzy i skłamał,z drugiej strony potrzebuje kasy na karmę dla psów.
Sama pomagam wielu kocim biedom,wysyłam pieniądze,fanty na bazarki-wiadomo,że wszystkim nie pomogę -nie jestem w stanie!
Łukasz-nie rób tak!-nie kłam nawet w imie swojej miłości do psów-teraz swoim zachowaniem spowodowałeś,że nikt Ci nie zaufa-nawet gdybyś nie wiem jakie zdjęcia wstawił!-Cóż znacza zdjecia wobec Twojego czynu????
Szkoda,że tak rozpocząłes Swoją bytność na forum.
Mam nadzieję,że wyciągnąłes wnioski,że w inny-mniej bulwersujący sposób znajdziesz pomoc dla piesków.

własnie, szkoda, ja w przypływie czarnowidztwa zostanawiałam sie jeszcze nad jednym, a jesli Łukasz kłamie także w sprawie psów?? bo wie ze kociarzy można "poruszyć" niedolą zwierząt?? nie mamy podstaw wierzyć. na zaufanie ciężko sie pracuje.
(tak sie we mnie buzuje ze aż mi sie zatkane od dwóch dni ucho odetkało)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon mar 09, 2009 18:29

Łukaszek właśnie przemknął na forum-a miało go nie być!-biedaczek-pewnie ma rozdwojenie jaźni :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]