Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lukaszwnyki pisze:Witam. Nie, nie mam zamiaru nikogo przekonywać do jego winy bo wiem że wina jest definitywnie moja... wiem również ze zaraz wszyscy będa pisali że jestem okrutny, zgadza sie jestem ale nie bede sie juz tłumaczył jeśli nie chcecie tylko poprostu powiedzcie w jaki sposób mam wam zadośćuczynić??
fiona.22 pisze:Gosikbaum, to dzieki Tobie sprawa wyszła na jaw i gdyby nie Ty to kto wie jak daleko by to wszystko zaszło...
Mam tylko nadzieje, że sprawa bedzie w jakis sposob rozwiązana.
kropkaXL pisze:I jeszcze jedno-słowo PRZEPRASZAM-to w Twoim wydaniu tylko słowo!
Brakuje Ci kasy na karmę,a chcesz przesłac pieniądze na konto Niuni?????
Coś tu nie "sztymuje"
kropkaXL pisze:Mam bardzo mieszane uczucia!
Z jednej strony jestem wsciekła,że Łukasz sfabrykował zdjęcia kotki we wnykach,założył watek w celu zebrania pienędzy i skłamał,z drugiej strony potrzebuje kasy na karmę dla psów.
Sama pomagam wielu kocim biedom,wysyłam pieniądze,fanty na bazarki-wiadomo,że wszystkim nie pomogę -nie jestem w stanie!
Łukasz-nie rób tak!-nie kłam nawet w imie swojej miłości do psów-teraz swoim zachowaniem spowodowałeś,że nikt Ci nie zaufa-nawet gdybyś nie wiem jakie zdjęcia wstawił!-Cóż znacza zdjecia wobec Twojego czynu????
Szkoda,że tak rozpocząłes Swoją bytność na forum.
Mam nadzieję,że wyciągnąłes wnioski,że w inny-mniej bulwersujący sposób znajdziesz pomoc dla piesków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 472 gości