Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
florida_blue pisze:wrócilam, na chwilke wpadłam do domu, kocisko zostało w samochodzie bo i tak nie mam go gdzie tu wypuscić. bardzo był grzeczny podczas podrózy - okazalo sie ze moj poprzedni pers tez taki niebieski był tylko jasniejszy
zaraz jedziemy na dworzec papa
violavi pisze:Przepraszam, że wtrącam sie w ten wątek, ale jest na allegro perska kotka do sprzedania, której właściciele wyraźnie odpisali mi na zadane przeze mnie podstępne pytania, że chcą aby kotka trafiła do pseudohodowli.
Oto treść odpowiedzi od nich:
"Kotka ma ponad 2 lata ,posiada książeczkę ,posiada wszelkie szczepienia i badania .
Wolimy aby trafiła do pseudochodowli lub do domu ,natomiast nie jest wysterylizowana gdyż miała raz kocieta zreszta prześliczne w tej chwili jest możliwośc kolejnego rozmnażania.
Te kotki stworzone są do macierzyństwa.
Dziadkowie miały rodowód"
Podam link do aukcji, ale na pw.
Cena bardzo wysoka (kup teraz 1500zł ! ), a na drugiej aukcji ta sama kotka w licytacji.
Jeśli tak żarliwie walczyłyście o tego persa to może w sprawie koteczki coś możecie zrobić.
Ja o tym pisałam na wątku Interwencje na Allegro.
Agalenora pisze:Tak sobie zajrzałam i....
chyba nie pojmuję sensu tego typu akcji.
Jeżeli zamierzacie nabywać na allegro wszystkie niekastrowane 'persy' itp. , to ten 'proceder' pozbywania się kotów (za odpowiednią opłatą) nigdy się nie skonczy.
Cwany pseudohodowca zajrzy na miau, opowie kolegom o tym, jak bohatersko zbieracie fundusze, wyprodukuje odpowiednie ogloszenie, i tak.... paradoksalnie nakręca się rynek
Przepraszam, trochę nie widzę w tym sensu![]()
Pozwalacie zarobić cynikom.
estre pisze:Kupujemy czasem. Głównie, gdy okazuje się, że kot jest chory.
Czasem życie kota jest ważniejsze niż cała ideologia.
Agalenora pisze:Tak sobie zajrzałam i....
chyba nie pojmuję sensu tego typu akcji.
Jeżeli zamierzacie nabywać na allegro wszystkie niekastrowane 'persy' itp. , to ten 'proceder' pozbywania się kotów (za odpowiednią opłatą) nigdy się nie skonczy.
Cwany pseudohodowca zajrzy na miau, opowie kolegom o tym, jak bohatersko zbieracie fundusze, wyprodukuje odpowiednie ogloszenie, i tak.... paradoksalnie nakręca się rynek
Przepraszam, trochę nie widzę w tym sensu![]()
Pozwalacie zarobić cynikom.
moś pisze:mozna sprawdzic inne ogloszenia delikwenta i wszystko wiadomo.
Witam,kilkanascie dni temu dostałam kotke perska od znajomej do której sie przybłakała,niestety nie moge jej zatrzymac poniewaz nie zgadza sie z moja kotka,po zachowaniu moge stwierdzic ze nie jest to stary kot,jest bardzo przyjazna,korzysta z kuwety,z checia wychodzi na podwórko(na chwile obecna jest zaniedbana-nie wiadomo ile sie błakała.)Ale to kwestia czasu i dojdzie do normy.Mieszkam nie daleko Czestochowy,wszelkie informacje na maile lub pod nr tel..
http://www.allegro.pl/item435494001_kot ... towki.html
ata dodania: 2009-02-19
Tytuł: pilnie kupię kotka
kupię kotka rasowego najlepiej perskiego ale moze byc tez inna rasa w cenie do 350 zł woj. mazowieckie moje gg. czekam piszcie!:)
Kontakt telefoniczny: gg:
Poczta:
Gadu-gadu:
Data dodania: 2009-02-17
Tytuł: kupie persa
Witam,kupie kotka perskiego,niewykastrowanego,wiek obojetny,do 200 zl.kontakt:
Kontakt telefoniczny: gg:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 232 gości