Miuti pisze:Mam czasowo wielką klatkę na szczeniaki. Nadaje się dla kota.
W razie czego mogłabyś pożyczyć na czas leczenia?Jak duża ona jest, wejdzie mi do małego auta?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Mam czasowo wielką klatkę na szczeniaki. Nadaje się dla kota.
kastapra pisze:Miuti pisze:Mam czasowo wielką klatkę na szczeniaki. Nadaje się dla kota.
W razie czego mogłabyś pożyczyć na czas leczenia?Jak duża ona jest, wejdzie mi do małego auta?
Tweety pisze:kastapra pisze:Miuti pisze:Mam czasowo wielką klatkę na szczeniaki. Nadaje się dla kota.
jeżeli to jest ta od suggar to jest składana
kosma_shiva pisze:melduje sie w watku, jak zwykle opozniona, no i jeszcze z lzami w oczach - nie moge uwierzyc, ze Kora po tym wszystkim, co przeszla i tak odeszla:(:(
[*][*][*]
kastapra pisze: Dzięki Markowi Kora chwilkę cieszyła się życiem i umarła godnie, kochana...a nie w stodole. To też się liczy
[']
kastapra pisze:Tweety pisze:kastapra pisze:Miuti pisze:Mam czasowo wielką klatkę na szczeniaki. Nadaje się dla kota.
Holender, jak nie urok to sraczka!!!!!
Miuti pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:kastapra pisze:Miuti pisze:Mam czasowo wielką klatkę na szczeniaki. Nadaje się dla kota.
Holender, jak nie urok to sraczka!!!!!
Dlaczego sraczka?
Klatka się składa, ale jest strasznie wielka...
Miuti pisze:Znam ci ja to powiedzonko!
Klatka jest b. porządna, z plastikowym dnem.
Tygrysa przetrzyma.
Tweety pisze:Kinya pisze:Tweety, jestem wstępnie umówiona z panią od Timona na niedzielę. Może być?
oczywiście. Trzeba zabrać tego męczyduszę ode mnie, bo jemu jest smutno samemu w łazience i dostaje świra jak sie do niego przychodzi na mizianki a on chciałby cały czas i bez przerwy
kastapra pisze:Pomocy!!! Czy ktoś ma pożyczyć sporą klatke?
Kicia rezydentka u moich rodziców prawdopodobnie ma złamaną łapkęProblem w tym, że dzikus jest agresywny i nie załatwia się w kuwecie. Bedzie musiała rekonwalescencje przejść w klatce
Czy ktoś może mi pomóc???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek i 63 gości