Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aania pisze:szukać domku!!!każdA pomoc przyjmę z otwartymi rękami. persinka to mega miziak. byłam u niej przed chwilą, wzięłam na ręce i myślałam, ze na zawsze tak zostanę. dziewczyna mruczy jak pięć kotów. przylgnęła mi do szyi i wydawało mi się, że to już na zawsze.cudna jest. po prostu i śliczna bardziej płowa niz ruda. po ciemku wydawało mi się, że bardziej ruda. i pomyśleć, ze mi się persy nie podobająale wygląda na to, ze ma uroczy charakter.
i jeszcze. przy tymprzytulani wydawało mi sie, ze ma ciut za ciepłe uszy- to moze być gorączka?
aania pisze:zdjęcia jutro pewnie. do weta nie mam za coale nic to. DT można szukać od już tyle, że na razie nie jestem w stanie podać żadnych sensownych informacji o Puchatku. powiedzcie mi proszę, czy jest jakiś szampon na sucho dla persów. muszę ją jakoś odczyścić a nigdy nie prałam kota na mokro. ona tez nie wygląda na to, by dobrodziejstwo kąpieli na nią spadało. nie ma co tu kryć, że wyczuwalna jest. serniczek wielkie dzieki. PW wyśle już jutro, bo muszę wstac o 5.00.makabra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], szczurbobik i 212 gości