Amiko6
Bardzo wszystkim serdecznie dziekuję za wpłaty .
Dziś zadzwoniłam do Monik i ,ona zna osobiście dr P. Ziębę z Azorka.to dobry chirurg , może dsłoby się taniej te oczka Klemensowi zoperować .
Jest umówiony do dr Zięby na jutro na 15.15 . wet ma ocenić i być może nawet od razu operować (kazał , przegłodzić jutro Klemensa na wszelki wypadek)A jeżeli nie uda się jutro , to na pewno w poniedziałek .
Doszłam bowiem do wniosku , że dr Balicki podał dość wysoką cenę za tę operację i pomimo , że absolutnie nie kwestionuję jego fachowości , to jednak nie jest to operacja ratująca oczy i wzrok , tylko usuwania resztek gałęk ocznych, wyczyszczenia dokładnego oczodołów i zaszycia .
Dr Zięba na pewno sobie poradzi i myśle , że będzie taniej ....Klemens będzie porzecież potrzebował leków także po operacji . Obecnie od prawie trzech tygodni ma zakraplane 2 rodzaje kropli i maśc i dopiero co skończył brać antybiotyk .
Iwonka , u któej jest Klemens mówiłą mi wczoraj , że oczka już wcale nie cuchną , a wydzielina , która sie z nich wyodstaje ma konsystencję wody i kolor przeźroczysty
Iwona nie wyrabia też już na karmę i żwierek , ma 12 kotó na TYMCZASIE + 8 swoich ....
Oczywiście dokarmia też okoliczne koty ....
Dlatego szukanie oszczędności jest konieczne .
Jeszcze raz podkreślam , że dr Zięba jest bardzo dobrym chirurgiem i na pewno da sobie radę z zabiegiem .