Syjamowaty koteczek-wrócił z adopcji-problemy z sikaniem

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 31, 2008 9:40

ona nie bedzie chwilowym tymczasem trzeba ją postawić na łapki :( nikt jej nie wypusci tak do piwnicy bedzie tam w klatce pod opieką , niestety nie mam czasu za duzo, od jutra zaczynam prace do tego remont :? staram sie ją trzymać w domu ile moge siedzi w malutkiej łazience narazie, wciąż szukam i pytam gdzie sie da :? szukam jej bezpiecznego lokum z doświadczonym i cierpliwym kociarzem a to nie łatwe :(
na pokrycie transportu mam nawet sponsora ale kto by sie podjoł ?
Ostatnio edytowano Nie sie 31, 2008 9:47 przez ko_da1, łącznie edytowano 1 raz
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Nie sie 31, 2008 9:46

Wiesz, ja nie jednego kota postawiłam na łapki. :)
Ale mam w tej chwili 2 takie wielo, wielomiesięczne tymczasy, które są wspaniale postawione na łapki, tylko domu nie moga znaleźć. I stąd moja myśl, że mogę zająć się kotem, który "doprowadzony do porządku" będzie miał kolejkę oczekujących :wink: a nie zostanie u mnie na długi czas, szukając domu.
(Papużka i PrawieBiała z kociarni są tymi przykładami :cry: )

Ale jeśli kicia ma u Was zapewnioną opiekę, to super. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie sie 31, 2008 9:49

byłoby super jakby mogła pojechać do Wawy ona na bank znajdzie domek od ręki a ja naprawde nie mam warunków teraz ani czasu :( jeśli twoja propozycja jest aktualna będe szukac transportu do Wawy :(
Powiem Ci tak ona jest z charakteru cudna , miziasta ociera sie pzwala na wszystko tylko buzi chroni mysle ze to problem z zębami :( kuwetki sie nauczy ja dołozyłam dziś karton tam ją trzymano w spartańskich warunkach i były kartony więc może tędy droga, apetyt ma rewelacyjny kotów sie nie boi nie fuczy nie ma nic takiego , skóra jest do obserwacji ale w zeskrobinach nie wyszło nic , w piątek dostała Advocat który trzeba powtórzyć za 4 tygodnie , to jest straszna bieda z cudnym serduchem , naprawde wspanialy kot ....aha jeszcze ten jej zezik :? jest uroczy ale napewno zabiera jej troszke widzenia , nie wiem co jeszcze moge powiedzieć o niej :roll:

jeśli dalej oferujesz tymczas będe szukać transportu
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie sie 31, 2008 10:13

Jeśli nie ma lepszej możliwości bliżej, to oczywiście podtrzymuję moją propozycję. Wysyłam Ci na pw mój numer telefonu, ale mam dzisiaj obiad rodzinny i jesli będę gadać jak potłuczona, to znaczy, że mam dookoła mnóstwo powyciąganych uszu :wink: i po prostu nie mogę rozmawiać. 8)
Obrazek

Agneska

Post » Nie sie 31, 2008 10:23

to skupiam sie na transporcie teraz, bardzo Ci dziękuje w imieniu Zuzi :D

Transport do Wawy pilnie poszukiwany :D :D :D
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie sie 31, 2008 16:01

Zuzinka ma duży apetycik i na jedzonko i na głaski :wink: dziś odwiedziła nas Sporty z TŻ i przywieźli 1,5 kilo animondy suchej kocina wtranżala aż miło 8)

wielkie dzięki :king: :1luvu:

Ania porobiła też fotki :D wklei je sama albo prześle mnie i ja powklejam, ona to ma sprzęt do tego a nie moje coś co sie zwie cyfrówką :? pozatym Zuzia zrobiłą dziś siiii na kartonik robi centralnie zaraz za kuwetką nie wiem czy faktycznie sie jej boi czy jak , będziemy dalej kombinowac w każdym bądź razie :D

Jeszcze jedno Zuzia jak włonczy traktorek to słychac z daleka , ma go niesamowity :wink:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie sie 31, 2008 19:14

no to kciuki za szybki transport :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon wrz 01, 2008 7:49

ko_da1 pisze:to skupiam sie na transporcie teraz, bardzo Ci dziękuje w imieniu Zuzi :D

Transport do Wawy pilnie poszukiwany :D :D :D

czy juz coś wiadomo?
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon wrz 01, 2008 16:58

Ja - niestety - powróciłam po urlopie do pracy, więc forumowo jestem rzadziej dostępna.
Najlepiej mnie łapać telefonicznie. :)
Obrazek

Agneska

Post » Pon wrz 01, 2008 17:57

Króko: Zuzia jest fantastyczna :) Troszkę bojaźliwa ale za to jak ją wziąć na ręce to tuli się łokropnie. Bardzo potrzebuje miłości i to widać. Oto fotki:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Trzymam kciuki za transport :ok:

Sporty

Od: Czw paź 20, 2005 8:06

Post » Pon wrz 01, 2008 18:48

ja też trzymam za śliczną koteczkę :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon wrz 01, 2008 18:48

o jaka jest sliczna
transporcie znajdz sie

jak sobie ko_da radzicie?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon wrz 01, 2008 19:08

Zuzia w miare , niepodoba mi sie ten jej pysio i wstępnie na jutro jestem umówiona z nią na czyszczenie zębów , rano przywitała mnie kupą poł na poł w kuwecie i za 8) oraz siii chyba do tego kartonika, ale ciężko powiedzieć bo przemokło i był mokry i karton i plama obok :? z sikaniem jest cieższa sprawa myśle ale napewno do nauczenia , pozatym bardzo mi jej żal bo non stop siedzi w tej łazience a to taka przylepa :( z transportem to narazie jeszcze nic nie wiem bo brakuje mi doby na załatwianie czegokolwiek :roll: ale staram sie znaleść jak najszybciej , może akurat komuś wypadnie jazda do Wawy
chyba że jakimś cudem znajdzie sie równie dobry tymczas bliżej 8)

Ania dziękuje za fotki Zuzinki teraz widac jaka jest cudna :D :D i właśnie taka z niej przylepa a u mnie tylko samotna łazienka ......
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pon wrz 01, 2008 21:02

13.09 mój Andrzej jedzie z naszą kotką na wystawę do Warszawy. jesli do tego czasu nic sie nie znajdzie, to moze ją zabrać.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pon wrz 01, 2008 21:07

Jaguś wielkie dzięki :D to już coś , ale mam nadzieje że uda nam sie szybciej mimo wszystko :D
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia][następna]