Głupota na ul. Proszę o zamknięcie wątku.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 16, 2011 14:14 Re: Głupota na ul. Szlenkierów W-wa - Wola

poprosiłam koleżankę o sprawdzenie tych karmicieli, jutro mam mieć odpowiedź. Podałam jej ten adres i 4 sąsiednie.

kłódka jak wisiała, tak wisi- kotów ok. 8.30 w niedzielę rano nie widziałam, ale zapachu przy wspomnanym samochodzie nie da się przeoczyć...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob mar 01, 2014 12:36 Re: Głupota na ul. Szlenkierów W-wa - Wola

SZANOWNA MEGGI2 I WSZYSCY POZOSTALI PROŹBA JAK PISZECIE TEGO TYPU RZECZY SPRAWDZCIE PIERW FAKTY!!! JA MAM 27 LAT OD 20LAT MAM STYCZNOŚĆ Z KOTAMI Z UL. SZLENKIERÓW PRZECZYTAŁAM CAŁY WĄTEK I SZLAK MNIE TRAFIA JAK WAM ŁATWO JEST PISAĆ TE GŁUPOTY!!!! PO 1. OGRODZENIE POSTAWIŁ WŁAŚCICIEL KAMIENICY, ZE WZGLĘDU NA BEZDOMNYCH, KTÓRZY URZĄDZALI TAM LIBACJE ALKOHOL0OWE, KTÓRE KOŃCZYŁY SIĘ POŻARAMI JAK I ZGONAMI BALANGOWICZÓW. :twisted:
2. OCZERNIANNA PANI NEUROLOG JEST OWSZEM OSOBĄ EKSCENTRYCZNĄ ALE JEST WŁAŚCICIELKĄ JEDNEGO Z URATOWANYCH KOTÓW Z OWEGO BUDYNKU PO POWAŻNEJ OPERACJI UROLOGICZNEJ POWYPADKOWEJ. W UBIEGŁYM ROKU 4 KOTY WYRZUCONE Z DOMU ZOSTAŁY DZIĘKI NIEJ WYLECZONE I ODDANE DO ADOPCJI W DOBRE RĘCE.
PLUS KILKA MAŁYCH DZIKUSKÓW PORZUCONYCH PRZEZ MATKI ZOSTAŁY DZIĘKI NIEJ PRZEBADANE I ZNALAZŁY KOCHAJĄCE DOMY!!!
3. OCZERNIANIE KARMICIELI JEST DUŻĄ PRZESADĄ, PANIE TE POŚWIĘCAJĄ KAŻDĄ WOLNĄ CHWILĘ ABY ZAPEWNIĆ KOTOM POŻYWIENIE, BUDKI JAK I W MIARE MOŻLIWOŚCI LECZENIE.
4. W UBIEGŁYM ROKU PRZY POMOCY KOTERI KILKA KOTÓW UDAŁO SIĘ PODDAĆ ZABIEGOM STERYLIZACJI I KASTRACJI.
OPINIA LEKARZY BYŁA JEDNOZNACZNA- KOTY WYGLĄDAŁY NA ZADBANE
SZANOWNA MEGGI2 KOTY NIE UMIERAŁY HURTEM ANI NIE WYPŁYWAŁY IM OCZY :evil: BARDZO PROSZĘ NA PRZYSZŁOŚĆ MYŚL I SPRAWDZAJ FAKTY ZANIM COKOLWIEK NAPISZESZ, OSOBY, KTÓRE DOKARMIAJĄ TE KOTY JAK I TE, KTÓRE OCZERNIŁAĆ CZYLI PANI NEUROLOG JAK I PANI ZE SKLEPU ZWIERZĘCEGO SĄ MI BARDZO DOBRZE ZNANE. JA OSOBIŚCIE CZUJE SIĘ URAŻONA GDYŻ JA I MOJA MATKA JESTEŚMY DWIEMA Z 7 OSÓB, KTÓRE KARMIĄ TE KOTY.

mig_art

Od: Sob mar 01, 2014 12:00

Post » Sob mar 01, 2014 12:55 Re: Głupota na ul. Szlenkierów W-wa - Wola

mig_art
Prośba do Ciebie - pisząc na forum nie nadużywaj capslocka.
Post na capslocku oznacza krzyk.
A to nie sprzyja wyjaśnieniu sytuacji.

Aktualny wątek pomocy kotom z wyburzanej kamienicy jest tu
:arrow:viewtopic.php?f=1&t=160778&start=15

Odkopałaś archiwalny.

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Sob mar 01, 2014 17:38 Re: Głupota na ul. Szlenkierów W-wa - Wola

Jak to miło, że nowy forumowicz dziś zalogowany i z pierwszym postem od razu szuka mojego wątku i robi zadymę na wydobytym z wykopalisk. A przecież wątek aktualny jest na 1 stronie forum. Wiadomo kim jesteś. Szkoda, że przy tylu karmicielach tak stado potężnie się rosło. Piszesz po prostu nie prawdę jak tam przedstawia się obecna sytuacja kotów.
Proszę moderatora o zamknięcie tego wątku bo jest nowy aktualny.
Ostatnio edytowano Sob mar 01, 2014 17:39 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zamknęłam na prośbę Założycielki.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

[poprzednia]