Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Pozwolicie, ze przekleję też fotki do ogłoszenia na miaukunowo?
aassiiaa pisze:Avian pisze:Pozwolicie, ze przekleję też fotki do ogłoszenia na miaukunowo?
Pozwalamy...choc nie wiedzialam, ze taka kolejka moze ustawic sie do tego kota - SZCZESCIARZ - INNE TEZ SA PIEKNE
Avian pisze:aassiiaa pisze:Avian pisze:Pozwolicie, ze przekleję też fotki do ogłoszenia na miaukunowo?
Pozwalamy...choc nie wiedzialam, ze taka kolejka moze ustawic sie do tego kota - SZCZESCIARZ - INNE TEZ SA PIEKNE
To pewnie przez to, ze wiele osób marzy o rasowym, a nie każdego stać![]()
Chociaż - z drugiej strony marzą o rasowym, a potem w worku podrzucają pod schronisko
mar_tika pisze:No myślimy o tym kociaku z niedowładem .Bo jak doktor killer pojawi się w schronie w poniedziałek to różnie może bycmamy mało czasu
![]()
a jesteśmy zakocone po uszy.
hilton 15 kociaków,asia 6 kociaków,aassiiaa 1,basia 5,ewa 2,emila 3 kociaki,feline 2,teresa 1,ja 1,wanda 6,beata 1,ewa 3,no i u jadzi rozczochrany Tygrys![]()
echh szkoda gadać
Tweety pisze:mar_tika pisze:No myślimy o tym kociaku z niedowładem .Bo jak doktor killer pojawi się w schronie w poniedziałek to różnie może bycmamy mało czasu
![]()
a jesteśmy zakocone po uszy.
hilton 15 kociaków,asia 6 kociaków,aassiiaa 1,basia 5,ewa 2,emila 3 kociaki,feline 2,teresa 1,ja 1,wanda 6,beata 1,ewa 3,no i u jadzi rozczochrany Tygrys![]()
echh szkoda gadać
jaki kociak z niedowładem?
Nie martw się mnie tez smutnoTosza pisze:Zawsze mi przykro, gdy po takiego "ładniejszego" kota ustawia sie kolejka chętnych. I po raz pierwszy jestem trochę wdzięczna mojej Szarocie, że sika po domu w reakcji na nowe koty, bo choć generalnie wolę kotki, to niewykluczone , że tez stanęłabym "w szranki".
Zgłosiłam za to "do konkursu"kandydata na dom stały.Dom, który znam z opowiada od dawna (nie znam osobiście, więc pewnie będzie weryfikowany) i który od dawna chce takiego kota, tylko ,musiał dojśc do siebie po stracie poprzedniego. Jak sie nie zakwalifikuje, to będzie czekał i szukał dalej. Dokładnie takiego- kastrowanego, pręgowanego tygrysowatego "MCO". Niewykluczone, że wszystkie zgłaszające sie domy od dawna marzą o takim kocie I nic w tym złego-każdemu wolno mieć marzenia i uważam, że o swoje marzenia należy walczyć.
Więc nie wiem,dlaczego mi smutno.
Avian pisze:Hodowcy z miaukunowa twierdzą, ze on nie jest MCO - więc albo z pseudo, albo inna rasa ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1810 gości