Schr. Sosnowiec- prawie main coon długowłose cudo już w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 10, 2008 17:32

przepiękny :P
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw lip 10, 2008 18:01

Avian pisze:Pozwolicie, ze przekleję też fotki do ogłoszenia na miaukunowo?

Pozwalamy...choc nie wiedzialam, ze taka kolejka moze ustawic sie do tego kota - SZCZESCIARZ - INNE TEZ SA PIEKNE

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw lip 10, 2008 18:09

aassiiaa pisze:

Pozwalamy...choc nie wiedzialam, ze taka kolejka moze ustawic sie do tego kota - SZCZESCIARZ - INNE TEZ SA PIEKNE

To pewnie przez to, ze wiele osób marzy o rasowym, a nie każdego stać :roll:

Chociaż - z drugiej strony marzą o rasowym, a potem w worku podrzucają pod schronisko :evil:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw lip 10, 2008 19:13

Avian pisze:
aassiiaa pisze:

To pewnie przez to, ze wiele osób marzy o rasowym, a nie każdego stać :roll:

Chociaż - z drugiej strony marzą o rasowym, a potem w worku podrzucają pod schronisko :evil:

to chyba nie calkiem tak 8)
ja oglaszalam puchatkę mco do adopcji i zainteresowanie było zerowe
i puchatka ciągle szuka.

ale dobrze ze kociak ma już wielbicieli
strata domu i schron to ogromny stres
zasługuje na najlepszy dom :wink:
Ostatnio edytowano Czw lip 10, 2008 19:17 przez dalia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw lip 10, 2008 19:17

Trzymam kciuki za domek, i dla pozostałych też. Naprawdę sa cudne i nie powinny siedzieć w schronisku
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw lip 10, 2008 20:17

No myślimy o tym kociaku z niedowładem .Bo jak doktor killer pojawi się w schronie w poniedziałek to różnie może byc :? mamy mało czasu :(
a jesteśmy zakocone po uszy.
hilton 15 kociaków,asia 6 kociaków,aassiiaa 1,basia 5,ewa 2,emila 3 kociaki,feline 2,teresa 1,ja 1,wanda 6,beata 1,ewa 3,no i u jadzi rozczochrany Tygrys :wink:

echh szkoda gadać :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 10, 2008 20:56

mar_tika pisze:No myślimy o tym kociaku z niedowładem .Bo jak doktor killer pojawi się w schronie w poniedziałek to różnie może byc :? mamy mało czasu :(
hilton 15 kociaków,asia 6 kociaków,aassiiaa 1,basia 5,ewa 2,emila 3 kociaki,feline 2,teresa 1,ja 1,wanda 6,beata 1,ewa 3,no i u jadzi rozczochrany Tygrys :wink:

jaki kociak z niedowładem?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lip 10, 2008 21:33

Dopiero znalazłam troche czasu, żeby wejsć na forum i tak właściwie sama nie wiem co mam napisać :? Mamy praktycznie 3 domki chętne do zabrania Tygryska, bo tak ma na imię i z tego co pokojarzyłam został oddany do schronu z powodu alergii dziecka :( Czekam na pewne informacje i po konsultacjach z dziewczynami zdecydujemy gdzie kociak pojedzie - w sumie trochę jestem zaskoczona tą cała syuacją 8O W każdym bądź razie kociak jest już bezpieczny u Jadzi - z tego co wiem boi się innych kotów, ale nie wiem czy jest to reakcja na stres czy tak jest faktycznie, :?: Cieszyłoby mnie gdyby wszyskie nasze kociaki tak szybko znajdowały domki :) nie tylko stałe ale tymczasowe tez. Tosza dzięki wielkie za szybką reakcję :lol: szukałayśmy tymczasa daleko a miałysmy pod nosem 8O ale to sprawka Tż naszej JADZI :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lip 10, 2008 21:39

Tweety pisze:
mar_tika pisze:No myślimy o tym kociaku z niedowładem .Bo jak doktor killer pojawi się w schronie w poniedziałek to różnie może byc :? mamy mało czasu :(

jaki kociak z niedowładem?

tu na 4 str sa jego fotki
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3272207#3272207
W środe kociak trafił do schronu z niby paralizem.Nie chodził na tylne lapki.Po czym dziewczyny były wczoraj i kociaki chodzi tym ze go zarzuca.Na moje oko ty chyba dysk,ale na 100% musi stwierdzic to wet.
A żeby mógł stwierdzic to wet to musi kociak trafic na tymczas.
W schronisku w poniedziałek bedzie wet i wiadomo o sie stanie z kociakiem :cry:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 10, 2008 21:40

Zawsze mi przykro, gdy po takiego "ładniejszego" kota ustawia sie kolejka chętnych. I po raz pierwszy jestem trochę wdzięczna mojej Szarocie, że sika po domu w reakcji na nowe koty, bo choć generalnie wolę kotki, to niewykluczone , że tez stanęłabym "w szranki".
Zgłosiłam za to "do konkursu" :evil: kandydata na dom stały.Dom, który znam z opowiada od dawna (nie znam osobiście, więc pewnie będzie weryfikowany) i który od dawna chce takiego kota, tylko ,musiał dojśc do siebie po stracie poprzedniego. Jak sie nie zakwalifikuje, to będzie czekał i szukał dalej. Dokładnie takiego- kastrowanego, pręgowanego tygrysowatego "MCO". Niewykluczone, że wszystkie zgłaszające sie domy od dawna marzą o takim kocie I nic w tym złego-każdemu wolno mieć marzenia i uważam, że o swoje marzenia należy walczyć.
Więc nie wiem,dlaczego mi smutno. :(

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw lip 10, 2008 21:45

Tosza pisze:Zawsze mi przykro, gdy po takiego "ładniejszego" kota ustawia sie kolejka chętnych. I po raz pierwszy jestem trochę wdzięczna mojej Szarocie, że sika po domu w reakcji na nowe koty, bo choć generalnie wolę kotki, to niewykluczone , że tez stanęłabym "w szranki".
Zgłosiłam za to "do konkursu" :evil: kandydata na dom stały.Dom, który znam z opowiada od dawna (nie znam osobiście, więc pewnie będzie weryfikowany) i który od dawna chce takiego kota, tylko ,musiał dojśc do siebie po stracie poprzedniego. Jak sie nie zakwalifikuje, to będzie czekał i szukał dalej. Dokładnie takiego- kastrowanego, pręgowanego tygrysowatego "MCO". Niewykluczone, że wszystkie zgłaszające sie domy od dawna marzą o takim kocie I nic w tym złego-każdemu wolno mieć marzenia i uważam, że o swoje marzenia należy walczyć.
Więc nie wiem,dlaczego mi smutno. :(
Nie martw się mnie tez smutno :cry: z tych samych powodów, ale cóz takie życie :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 11, 2008 7:20 mco

spytajcie tych ludzi w schronie czy wlasciciele nie mowili z jakiej jest hodowli i czy nie ma chipa bo hodowca napewno chcialby wiedziec co sie dzieje z jego kotem!!!

redmaine

Od: Pon mar 27, 2006 12:36

Post » Pt lip 11, 2008 7:35

Hodowcy z miaukunowa twierdzą, ze on nie jest MCO - więc albo z pseudo, albo inna rasa ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt lip 11, 2008 7:53

Avian pisze:Hodowcy z miaukunowa twierdzą, ze on nie jest MCO - więc albo z pseudo, albo inna rasa ...

Wg mnie to on bardziej norweskiego przypomina niż MC.
Przecudny jest!!! Też bym się w kolejce ustawiła po niego.... :)

ancymonka

Od: Czw lut 28, 2008 14:30

Post » Pt lip 11, 2008 8:01

widac kocio jest "produktem" pseudohodowli i wlasnie sie znudzil
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]