Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Matahari pisze:wystarczy chwilka nieobecności, a już od razu nastukają multum stron w nowym wątku... chyba trzeba będzie się temu bliżej przyjrzeć pod kontem bezpieczeństwa...i zasugerować Prezesce to co potrza...
ale... ale... o czym innym miałam... z loterii uzyskaliśmy fundusze i zgodnie z ustaleniami dokonanymi na wysokim szczeblu - Prezes i MSW - przekażę 50 zł na FS Paktu... wieczorkiem przelew poleci...
villemo5 pisze:MaruuuuuuuuuudaaaaaaaaMarcelibu pisze:Zaznaczam po ciężkim i pracowitym dniu...
Aleksandra59 pisze:villemo5 pisze:MaruuuuuuuuuudaaaaaaaaMarcelibu pisze:Zaznaczam po ciężkim i pracowitym dniu...![]()
A ja ogórki małosolne wącham
kristinbb pisze:Aleksandra59 pisze:villemo5 pisze:MaruuuuuuuuuudaaaaaaaaMarcelibu pisze:Zaznaczam po ciężkim i pracowitym dniu...![]()
Nie drzaźnij mnie, bo jutro polecę skoro świt szukać tych ogorków...
mniam...
Aleksandra59 pisze:kristinbb pisze:Aleksandra59 pisze:villemo5 pisze:MaruuuuuuuuuudaaaaaaaaMarcelibu pisze:Zaznaczam po ciężkim i pracowitym dniu...![]()
Nie drzaźnij mnie, bo jutro polecę skoro świt szukać tych ogorków...
mniam...
Sama siebie drzaźnię - nie zauważylaś, że je wąchamjeść mi zakaznao
villemo5 pisze:O nie!!
Proszę nie pisać o jedzeniu!!
Do jutra do godziny minimum 14-15 tej jestem tylko na wodzie mineralnej! Mam ważne badania i muszę być na czczo... Litości
villemo5 pisze:O nie!!
Proszę nie pisać o jedzeniu!!
Do jutra do godziny minimum 14-15 tej jestem tylko na wodzie mineralnej! Mam ważne badania i muszę być na czczo... Litości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 730 gości