"Stacjonarna" kotka- zapalenie płuc przez robale??

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 16, 2008 20:31

ewa13 pisze:Byłyśmy dziś na kontroli,
płuca są czyste!! :dance: :dance2:

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lip 17, 2008 21:35

Kiciunia nawet katarek ma mniejszy :lol:
Zapewne niedługo znowu spróbujemy podać jej leki homeo na robale, oby tym razem nic złego się nie stało!
Mam nadzieję że większość tych paskudztw już wylazła z płuc. Po wyglądzie kotki widać że odrobaczanie trochę pomogło, robi się coraz piękniejsza. :lol:
Obrazek

ewa13

Od: Czw wrz 06, 2007 22:36

Post » Nie lip 20, 2008 18:53

Z piękną Poziomką wszystko ok, do poniedziałku będzie brać antybiotyki jeszcze.

Biedactwo nie potrafi otworzyć drzwi które trzeba pociągnąć do siebie :? Mam nadzieje że się nauczy przecież to niezbędna umiejętność w życiu każdego domowego kota. W ogóle jest bardzo delikatna i subtelna :D
Zawsze ją biorę na ręce i głaszcze bardzo delikatnie bo mam wrażenie że jest taka krucha :wink: Ona wszystko robi delikatnie, nawet jak paca łapką innego kota to choć skutek to odnosi to jest takie... subtelne... Naprawdę niesamowita panienka.

Czasem jak ją coś zaciekawi to wpatruje się w to, podchodzi i PAC :!: łapeczką, dopiero potem zbliża sie i wącha :lol: Łapeczka jest bez pazurów, i oczywiście delikatna 8)

O rany, domek dla niej będzie musiał być naprawdę wyjątkowy, mam nadzieję że gdzieś taki jest.
Obrazek

ewa13

Post » Pon lip 21, 2008 21:39

Piękna panienka przegryzła mi słuchawki i ładowarke do telefonu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No kurde, tel mam 3 tyg i już... :evil: :evil: :evil:
To chyba jedyna jej wada, trzeba uważać na cienkie kable :roll:
Obrazek

ewa13

Post » Nie lip 27, 2008 22:21

ewa13 pisze:Piękna panienka przegryzła mi słuchawki i ładowarke do telefonu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No kurde, tel mam 3 tyg i już... :evil: :evil: :evil:
To chyba jedyna jej wada, trzeba uważać na cienkie kable :roll:

Kup jej może jakiś zestaw dla młodego technika, to zostawi kabelki w spokoju :twisted:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia]