DT Matahari- Srajdy podkocykowe- Tiris i banda kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 26, 2008 14:42

Tiris pisze:A jutro wpadnę JJJJJAAAAAAAAAAA i będę wkurzac Gupka Bazyla Obrazek

:strach: :twisted: nie wolno - biedny Bazylek :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Sob kwi 26, 2008 15:08

biamila pisze:Czy Irence już przeszedł foch?

nie wie czy przeszedł foch na Matahari ale ja ją dzisiaj wyściskałam, wycałowałam i nie miała nic przeciwko. Nawet podstawiała główkę po kolejne pieszczotki.

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Sob kwi 26, 2008 16:36

Tiris 8O
Za co to zrobiłaś swojej biednej matce?? 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 27, 2008 6:02

coś nie tak z Bazylem... trochę psika... częściej zdarza mu się składać do wymiotów i nic nie wylatuje... jest jakiś nieswój i bez humoru... zabiorę go dziś do weta...
w kuwecie u Filemona zapaszek jakoś zniknął... chłopka nudzi się totalnie i zastanawiam się na otwarciem drzwi do łazienki... Bajka ma się coraz lepiej... Krzaki też mają się lepiej... Tekla oprychała dziadka Pucka, jak przyszedł do kuchni na śniadanie... Kruszyna została przemianowana na Pusię...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Nie kwi 27, 2008 8:33

Bazylku, nie choruj.

A reszte kociszczy uprasza sie o w miare dobre maniery :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Nie kwi 27, 2008 9:41

ajmk pisze:Tiris 8O

To było o Irence!! :twisted:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Nie kwi 27, 2008 11:38

Tiris pisze:
ajmk pisze:Tiris 8O

To było o Irence!! :twisted:

Yyyyyyyyyyyyyy
Eeeeeeeeeeeeeee
Ufffffffffff! :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie kwi 27, 2008 20:49

Sanna pisze:
Matahari pisze:tiaaa... a które??? właśnie dokładnie w lustrze się obejrzałam i nic takiego nie zauważyłam... gorzej co prawda widzę, ale całkiem ślepa to jeszcze nie jestem...

No oczywiście, że te Anielskie :aniolek: , a jakie że niby ?? :P Wszyscy je widzą, niektórzy na żywo, inni czytając o Twoich footrach 8) Ja bym lustro zmieniła, też pewnie wąskie i widzisz tylko fragmenty :mrgreen:
:1luvu:

poszłam za Twoją radą i będę mieć wielkie lustro... już za jakiś czas... ale i tak nie sądzę, żebym zobaczyła...

Matahari

Post » Nie kwi 27, 2008 21:04

footra najedzone... śpią...
a ja przeżyłam dziś chwilkę grozy... wyszłam wyrzucić urobek z kuwet... patrzę pod samochodem buras... kicam... i wychodzi Pusia... myślałam, że zawału dostanę... musiała zwiać jak lokatorzy wchodzili... złapałam w żelazny uchwyt i do domu... kicia wtuliła się we mnie... teraz śpi na klatce... muszę im przypomnieć o podstawowych zasadach wychodzenia obowiązujących w tym domu...
Krzaki opuściły transporter... Mikuś odwala toaletę na posłanku... Ripley podkop w kuwecie robi... i muszę napisać, że Ripley obwąchiwała dziś spokojnie moja rękę z jedzonkiem... częstowany szynką Mikuś najpierw oprychał dłoń z transportera, a potem rozglądał się za więcej... Ripley nie zawracała sobie głowy prychami... wsuwała i oblizywała się tylko...
Bajka najchętniej miziała by się bez końca... Filetowi otworzyłam drzwi do łazienki... rozejrzał się po korytarzu... zajrzał do pokoju... poleciał w kierunku kuchni i odznaczył worki z piachem, po czym zwiał do łazienki, któą zamknęłam... mocz stracił już ten paskudny zapaszek... specjalnie obwąchiwałam dziś jego urobek w kuwecie... wyobraźcie to sobie... i może kwiczeć i płakać ze śmiechu...
nie byłam dziś z Bazylkiem, jakoś lepiej z nim było, nawet meliskę wkurzał swoim zwyczajem... jutro zasuwam na kontrolę z Filetem, więc i rudzielca zabiorę... Melisa jakby wracała do normalności z rują... nawet do kuwety się załatwiła dziś...
Sopociaki mają coraz więcej siły i wigoru... coraz większym problemem staje się podanie piguł i zakroplenie uszu... Puszek coraz więcej czasu spędza widoczny w stadzie, a Pusia wszędzie jest... mam wrażenie jakby już trochę przytyły... Puśka nie jest już takim przecinkiem - bardzo dokładnie widać to z góry, a i Pucek trochę szerszy... ale widzę ich przy jedzonku bardzo często...

Matahari

Post » Nie kwi 27, 2008 21:05

dubel... :oops:

Matahari

Post » Nie kwi 27, 2008 21:11

Matahari pisze:footra najedzone... śpią...
a ja przeżyłam dziś chwilkę grozy... wyszłam wyrzucić urobek z kuwet... patrzę pod samochodem buras... kicam... i wychodzi Pusia... myślałam, że zawału dostanę...

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie kwi 27, 2008 23:27

Matahari pisze:poszłam za Twoją radą i będę mieć wielkie lustro... już za jakiś czas... ale i tak nie sądzę, żebym zobaczyła...

A może problemy wynikają z zsuwającej się na oczy aureoli :D

Tiris pisze:A jutro wpadnę JJJJJAAAAAAAAAAA i będę wkurzac Gupka Bazyla Obrazek

No i przez Twoje pomysły Bazylek się pochorował... Matahari tak powinna Ci teraz zrobić Obrazek

Matahari pisze:Sopociaki mają coraz więcej siły i wigoru... coraz większym problemem staje się podanie piguł i zakroplenie uszu... Puszek coraz więcej czasu spędza widoczny w stadzie, a Pusia wszędzie jest... mam wrażenie jakby już trochę przytyły... Puśka nie jest już takim przecinkiem - bardzo dokładnie widać to z góry, a i Pucek trochę szerszy... ale widzę ich przy jedzonku bardzo często...

Czyżby jakieś nowe Futro przybyło? ;)
Widzę, że Tiris się zmobilizowała i pierwszy post już poprawiony, ale Puszka nie widzę... :twisted:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Nie kwi 27, 2008 23:32

Kruszyna została przemianowana na Pusię... tak jakoś bardziej do niej pasuje...
żadnej aureoli nie ma i nie będzie... ja wredna maupa...
a Tiris będzie musiała go w końcu pokochać...

a pierwszy post już się lepiej prezentuje, chociaż ołochliwy został...

Matahari

Post » Nie kwi 27, 2008 23:44

Matahari pisze:Kruszyna została przemianowana na Pusię... tak jakoś bardziej do niej pasuje...

To doczytałam, pytałam o Puszka...
Puszek coraz więcej czasu spędza widoczny w stadzie, a Pusia wszędzie jest...

Ołochliwy został, ale którek zniknął... A tak ciekawie było ;)
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Pon kwi 28, 2008 5:37

no to kciuki za Bazylka, za serce Matahari, i oczywiście za wszystkie kociaste no ze szczególnym uwzględnieniem Irenki :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]