Do ogloszen...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agacior_ek pisze:ryśka pisze:Dziewczyny, a czy nie mogłybyście się sklonować?
Hmm... muszę spróbowac..
choc nie wiem, czy świat by przeżył drugą mnie![]()
![]()
![]()
ryśka pisze:Dziewczyny, a czy nie mogłybyście się sklonować?
ryśka pisze:To ja potrzymam, żebyś na loterii większą chałupkę wygrała![]()
A tak generalnie, to nikogo nie kusząconi malutcy są i bezkonfliktowi
![]()
Tzn. wiem na pewno nie jest dobrym pomysłem, żeby "utonęli w tłumie" - bo jednak potrzebują indywidualnego traktowania, ale z innymi kotami mogą mieszkać - nawet łatwiej im wtedy doprosić się o pieszczoty, bo np. Tobiasz lubi się "przykleić" do boku Gandalfa i udawać, że nie przyszedł po głaski do mnie, tylko "po prostu tak sobie tu stoi koło kolegi"
Falka pisze:nataleczka pisze:anita5 pisze:One wszystkie są cudowne....
Selecta...
Jeżeli nic się nie zmieni ze strony ryśki (bo z mojej napewno nie) Selecta zamieszka we Wrocławiu.
Ciesze sie![]()
![]()
Selekta jest cudowna. Zadziwiające, ze tak długo musiała czekać na swojego człowieka.
nataleczka pisze:Falka pisze:nataleczka pisze:anita5 pisze:One wszystkie są cudowne....
Selecta...
Jeżeli nic się nie zmieni ze strony ryśki (bo z mojej napewno nie) Selecta zamieszka we Wrocławiu.
Ciesze sie![]()
![]()
Selekta jest cudowna. Zadziwiające, ze tak długo musiała czekać na swojego człowieka.
Też mnie to zdziwi że tak długo czekała. Ona ma to coś w sobie... coś przez co nie mogłam jej się oprzeć chociaż nigdy nie podobały mi się szylkretki. Ale tak to jest, to kot nas wybiera, tak rzadko odwiedzam miau a akurat musiałam wczoraj wejść na ten wątek i ją zobaczyć i jak tu nie wierzyć w przeznaczenie
Beata pisze:
dlaczego te piekne koty tak dlugo czekaja na dom?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 75 gości